Κρίσιμη συνάντηση Μαρινάκη-Λεμονή για τον πάγκο

Σήκωσαν... μανίκια για την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό και μέσα στην ημέρα ή το αργότερο την Τρίτη είναι προγραμματισμένο ραντεβού της διοίκησης με τον Τάκη Λεμονή. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο 57χρονος τεχνικός θα τα πει εντός της ημέρας, αν δεν τα έχει πει ήδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κρίσιμη συνάντηση Μαρινάκη-Λεμονή για τον πάγκο

Ήταν ένα ραντεβού προγραμματισμένο εδώ και μέρες, καθώς είθισται ο προπονητής στο φινάλε της περιόδου ανεξάρτητα με το αν συνεχίζει ή όχι, να καταθέτει την έκθεσή του. Από την έκβαση του συγκεκριμένου ραντεβού είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέα αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη περίοδο ή θα αναζητηθεί ξένος τεχνικός, με την περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ να έχει "παίξει" εδώ και καιρό, αλλά να είναι... παγωμένη το τελευταίο 10ήμερο.

Είναι προφανές ότι ο Τάκης Λεμονής θέλει να συνεχίσει στο τιμόνι των πρωταθλητών και την επόμενη περίοδο, όπως, επίσης, είναι σαφές ότι έχει... ρεύμα, εντός κι εκτός ομάδας. Το τρίτο του πέρασμα από τον πάγκο κρίθηκε σε γενικές γραμμές επιτυχημένο, γνωρίζει την ομάδα και τις ανάγκες της, έχει "κερδίσει" σημαντικές μονάδες του ρόστερ.

Από την άλλη πλευρά, παραμένει ως πρώτη επιλογή το να προσληφθεί κόουτς εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό, αλλά πλέον ο χρόνος πιέζει. Αν δεν υπάρχει κάτι... έτοιμο, δεν είναι σίγουρο ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα μπει από την αρχή στο ψάξιμο, ξεψαχνίζοντας πιθανές προτάσεις.

Με άλλα λόγια, όλα είναι πιθανά, το θέμα του πάγκο αποτελεί άμεση προτεραιότητα και μέσα στις επόμενες μέρες ή ώρες θα μάθουμε αν συνεχίζει ή όχι ο Τάκης Λεμονής που άκουσε και την εξέδρα να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του στη διάρκεια της κυριακάτικης φιέστας, στον πάγκο της ομάδας.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK