Λαός και Κολωνάκι

Λαός και Κολωνάκι

"Λοιπόν, αποφάσισα να πάρω θέση για τα όσα έγιναν στο Κολωνάκι!"

"Εγώ απλώς πήγα και ζήτησα τον λόγο από τον κ.Βαλλιανάτο. Του είπα: "Γιατί είπες αυτά για μένα";"

"Εκ των υστέρων έμαθα από τα κανάλια ότι ισχυρίστηκε πως τον χτύπησα!"

"Δυο-τρία φιλικά χαστουκάκια θεωρούνται χτυπήματα;"

"Τον είδα στα κανάλια που έλεγε πως τραυματίστηκε στο μάγουλο..."

"Ελεγε πως τον χτύπησα στο αυτί..."

"Δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά! Εγώ δεν χρησιμοποιώ βία! Απλώς ζω και μάχομαι για ένα ελεύθερο Κολωνάκι..."

"... και θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω!"

"Καταλάβατε ή θέλετε καμιά σφαλιάρα;"Οι επιβάτες της πτήσης κάθονται στις θέσεις τους και περιμένουν τους πιλότους. Σύντομα, δύο άνδρες μπαίνουν στον αεροπλάνο, με στολή πιλότου. Φορούν μαύρα γυαλιά. Ο ένας από τους δύο συνοδεύεται από έναν σκύλο για τυφλούς και ο άλλος βρίσκει το δρόμο του με την βοήθεια ενός άσπρου μπαστουνιού. Προχωρούν στον διάδρομο, μπαίνουν στο πιλοτήριο και ξανακλείνουν την πόρτα.
Πολλοί από τους επιβάτες γελούν νευρικά και όλοι κοιτάζονται με μία έκφραση που πηγαίνει από την έκπληξη στον φόβο ή τον σκεπτικισμό. Μερικοί ψάχνουν τις κάμερές τους.
Μερικά λεπτά αργότερα οι μηχανές του αεροπλάνου ξεκινούν και το αεροπλάνο επιταχύνει στην πίστα. Τρέχει όλο και πιο γρήγορα και μοιάζει σα να μην πρόκειται να απογειωθεί ποτέ. Οι επιβάτες κοιτάζουν από τα παράθυρα τους και διαπιστώνουν ότι το αεροπλάνο κατευθύνεται ίσια σε μια λίμνη που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου απογείωσης.
Το αεροπλάνο τώρα τρέχει πολύ γρήγορα στην πίστα και πολλοί επιβάτες διαπιστώνουν ότι δεν πρόκειται να απογειωθούν ποτέ και ότι όλοι θα πέσουν στην λίμνη. Οι φωνές των έντρομων επιβατών γεμίζουν το αεροπλάνο, αλλά αυτή ακριβώς τη στιγμή, το αεροπλάνο απογειώνεται γλυκά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Οι επιβάτες ηρεμούν, χαμογελούν, νιώθοντας λίγο ανόητοι που πίστεψαν σε αυτό το κακόγουστο αστείο.
Λίγα λεπτά αργότερα το γεγονός ξεχάστηκε.
Στο πιλοτήριο, ο πιλότος ψαχουλεύει το ταμπλό με τα όργανα, βρίσκει το κουμπί του αυτόματου πιλότου και τον βάζει σε λειτουργία. Λεει μετά στον συγκυβερνήτη.
"Ξέρεις τι πραγματικά με φοβίζει"
"Όχι" απαντά ο άλλος.
"Μια απ' αυτές τις μέρες, θα βάλουν τις φωνές πολύ αργά και θα πνιγούμε όλοι μας..."

Με την υπογραφή...

Μετά από αυτό, θα χρειάζομαι προστασία για να κυκλοφορήσω στο Κολωνάκι;

24MEDIA NETWORK