Με αυτούς τους όρους "τελειώνει" του Μολέδο

Τι και πως παίρνει ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Μολέδο στον ΠΑΟΚ, με ποιον "πράσινο" έχει μιλήσει ήδη ο Κάτσε και ποιες είναι οι τρεις, τελευταίες εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί το πιο "σύνθετο" deal των τελευταίων ετών.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
villafanies moledo EUROKINISSI

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα του δανεισμού του Ροντρίγο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ, με τη συμφωνία να είναι πλέον προ των… πυλών. Όπως έχουμε επισημάνει η τελική πρόταση του δικέφαλου του Βορρά προς τους "πράσινους" για τον Βραζιλιάνο αμυντικό είναι ένα ποσό λίγο πιο κάτω απ’ τις 400.000 ευρώ, μαζί με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Εργκούς Κάτσε. Με τους δύο παίκτες πληρωμένους ως το καλοκαίρι, τον πρώτο ως ελεύθερο και τον δεύτερο με καθεστώς συνιδιοκτησίας (50-50) με τον ΠΑΟΚ και επαναδιαπραγμάτευση των όρων συνεργασίας του με το "τριφύλλι" μετά τον Μάιο.

Πάμε να δούμε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη, σύνθετη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες:

1. Το Νο1 "θέμα" που εκκρεμεί ακόμη, έχει να κάνει με τις οφειλές του Παναθηναϊκού προς τον Μολέδο (περίπου 180.000 ευρώ) για τις οποίες ήταν προγραμματισμένο να γίνει ένα τελικό ραντεβού το πρωί της Δευτέρας (15/1). Με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να… ψαλιδίσει το συνολικό ποσό ή να "σπάσει" την αποπληρωμή του σε δόσεις και να το πάει γενικά λίγο πιο πίσω.

2. Η δεύτερη εκκρεμότητα έχει να κάνει με τον Κάτσε. Ο ατζέντης του Αλβανού μέσου αναμένεται να συναντηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (15/1) με τους "πράσινους" για να συζητήσουν συνολικά το καθεστώς συνεργασίας των δύο πλευρών. Με τον Αλβανό μέσο, έχει μιλήσει ήδη ο άμεσος συνεργάτης του Ουζουνίδης, Χριστόφορος Κόλα, ο οποίος τον έχει "ψήσει" για το ρόλο του στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι θα βρει χρόνο και χώρο για να παίξει στο βασικό σχήμα, να επανέλθει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και να μπορέσει να τραβήξει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Κάτι που με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να κάνει στον ΠΑΟΚ.

3. Η τρίτη "εκκρεμότητα" έχει να κάνει με τον ίδιο τον Μολέδο, ο οποίος νιώθοντας μία σχετική… ανασφάλεια, απ’ τη στιγμή που έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι, θέλει να ξεκινήσει από τώρα η επίσημη κουβέντα του ΠΑΟΚ με τους Βραζιλιάνους για να δουν πως θα πορευτούν μετά τον Ιούνιο. Οι άνθρωποι του δικέφαλου του έχουν εγγυηθεί πως με το που "κλειδώσει" ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκό, θα αρχίσουν αμέσως τις επαφές με την "Ιντερ", για να βρεθεί μία φόρμουλα με διετή δανεισμό του, αντί ενός σημαντικού ποσού προς τους Βραζιλιάνους.

Όλα πλέον είναι στο τελικό στάδιο, κι αν δεν υπάρξει κάποια… εξωπραγματική ανατροπή, το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης (16/1), ο Μολέδο θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη και οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης θα πάρουν το… ανάποδο δρομολόγιο για την Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK