Μετά τον Ολυμπιακό και η Σερβία σε... πόλεμο με τον "Αλβανό" agent Ραμαντάνι!!

Ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με την εποχή Χάσι στους "ερυθρόλευκους" κι από... αγαπημένος έγινε ανεπιθύμητος στους "ερυθρόλευκους" λόγω της "διαχείρισης"που επιχείρησε να κάνει, για τον ίδιο λόγο... κατηγορείται από την σερβική Ομοσπονδία, με τον Μιλιβόγεβιτς κι άλλους πελάτες του να αποκλείονται από την Εθνική ενώ χρησιμοποιούνται κι... εθνικιστικές κορώνες εναντίον του.

Μετά τον Ολυμπιακό και η Σερβία σε... πόλεμο με τον "Αλβανό" agent Ραμαντάνι!!

Ο αμφιλεγόμενος μεγαλο - agent Φάλι Ραμαντάνι στην Ελλάδα ουσιαστικά συνδέθηκε για χρονιά με τον Ολυμπιακό και τους Μαρινάκη – Βρέντζο. Βέβαια τους τελευταίους 10 μήνες ο Αλβανοκοσοβάρος agent είναι ανεπιθύμητος στον Πειραιά και δεν αποτελεί μυστικό πως αποτελεί πλέον persona non grata για τους “ερυθρόλευκους” (έχει βέβαια ακόμη πελάτες τους εκεί, τους Μάριν - Νικολάου – Μανθάτη).

Η σύγκρουση Ολυμπιακού – Ραμαντάνι ουσιαστικά προκλήθηκε εξαιτίας της... εποχής Μπέσνικ Χάσι στο λιμάνι, όταν κατάφερε να... περάσει τον συμπατριώτη / δικό του προπονητή και έτσι να βάλει... χέρι στις μεταγραφές αλλά και σε παίκτες που δεν ήταν δικοί του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναγιώτης Ρέτσος, που με την βοήθεια του πελάτη του Μάρκο Μάριν τον έκανε “ομόσταβλο” του στην Rogon πριν το “χρυσο” deal με την Λεβερκούζεν που έφερε την υπογραφή του agent Πολ Κουτσολιάκου.

Σύμφωνα δε με τον τότε μανατζερικό μύθο ο Ολυμπιακός είχε... υποσχεθεί τον Ρέτσο στον ομογενή ατζέντη αν τους πήγαινε πρόταση plus 18 εκ. € αλλά τους τα ... χάλασε ο Ραμαντάνι (απείλησε να χαλάσει και την... υπερήφανη πώληση αν η πλευρά του νεαρού στόπερ δεν έπαιρνε για προμήθειες περίπου 500.000 €). Στην πραγματικότητα όταν ο Οργανισμός Ολυμπιακός αντιλήφθηκε πως ο Ραμαντάνι πήγε να κάνει την δική του “διαχείριση” στην ομάδα έγινε... εχθρός του.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο παραπάνω μεγάλος πρόλογος απαραίτητος γιατί ο Φάλι Ραμαντάνι είναι πλέον σε ... ανοικτό πόλεμο με την σερβική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Για την ακρίβεια η τελευταία του τον κήρυξε, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν πως χρησιμοποιεί τους παίκτες – πελάτες του για να κάνει “κουμάντο” στους “αετούς”, εκμεταλλευόμενος το οτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέτυχε να περάσουν από την φάση των ομίλων, παρά την νίκη τους στην πρεμιέρα επί της Κόστα Ρίκα.

Εν κατακλείδι ο Φάλι Ραμαντάνι κατηγορείται από την ηγεσία του ποδοσφαίρου στο Βελιγράδι πως προσπάθησε να “φάει” τον εκλέκτορα Μλάντεν Κρσταιτς, χρησιμοποιώντας σαν πιστόλι του τον Λούκας Μιλιβόγεβιτς. Ο πρώην κάπτεν του Ολυμπιακού και εκ των αρχηγών της Κρυσταλ Πάλας βγήκε δημόσια και κατέκρινε τις επιλογές του Κρσταϊτς στο Μουντιάλ, χρεώνοντας του εμμέσως την αποτυχία. Για να του απαντήσει ο βοηθός προπονητής των “αετών” Μίλαν Ομπράντοβιτς κατηγορώντας τον πως κάνει το παιχνίδι του ατζέντη του Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος προσπαθεί να έχει την “διαχείριση” της εθνικής Σερβίας.

Χαρακτηριστικοί είναι ο τίτλος και οι υπότιτλοι στην ιστοσελίδα “Ιnformer” άρθρου που που λέει: “Η Ομοσπονδία της Σερβίας βοηθάει τον πόλεμο εναντίον του Ραμαντάνι. Η σύγκρουση μεταξύ της ηγεσίας του ποδοσφαίρου μας και του διάσημου ατζέντη, με στόχο να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που αντιπροσωπεύει αυτός ο Αλβανός ατζέντης στην εθνική ομάδα της Σερβίας”!

Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο το πρώτο βήμα έγινε ήδη αφού δεν θα κληθούν για τα ματς με Λιθουανία και Ρουμανία ( 7 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα) οι Μιλιβόγιεβιτς, Γκρούγιτς, Νάστασιτς, Γιόβιτς, Μαξίμοβιτς. Δεν θα μπορούσαν βέβαια Ομοσπονδία και Κρσταϊτς να...αποσύρουν από την Εθνική Σερβίας όλο το “πελατολόγιο” του Ραμαντάνι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα προσκληθούν μεν οι Κότσιτς, Γκατσίνοβιτς, Λιάϊτς αλλά...

Serbia's Luka Milivojevic, right, and Switzerland's Blerim Dzemaili vie for the ball during the group E match between Switzerland and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Serbia's Luka Milivojevic, right, and Switzerland's Blerim Dzemaili vie for the ball during the group E match between Switzerland and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP PHOTO/VICTOR CAIVANO

“Κατά την την προσεχή περίοδο, θα ενημερώνονται πως εάν θέλουν να παίζουν για τους “αετούς”, θα πρέπει να αλλάξουν ατζέντηδες. Οι άνθρωποι της σερβικής Ομοσπονδίας έχουν ένα σχέδιο για να σταματήσουν οι Σέρβοι διεθνείς ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται με τους Αλβανούς και να τους "μεταφέρουν" στους δικούς τους ατζέντηδες. Ωστόσο, αυτό θα είναι δύσκολο να καταστεί εφικτό, διότι το Ραμαντάνι έχει μεγάλη επιρροή στους ευρωπαϊκούς κύκλους ποδοσφαίρου” αποκάλυψε αξιόπιστη πηγή στον “Informer”!!

Στο ίδιο Μέσο όμως, δόθηκε και συνέχεια την επόμενη ημέρα (χθες), με δύο διεθνείς Σέρβους ποδοσφαιριστές να καταγγέλλουν πως μέσω συμπαίκτη τους, που είναι πελάτης του Φάλι Ραμαντάνι, ο τελευταίος τους προσέγγισε και τους υποσχέθηκε μόνιμη θέση στην Εθνική Σερβίας αν άλλαζαν Γραφείο και πήγαιναν στην “Lian Sports”! O λόγος για τους Πρέντραγκ Ραϊκοβιτς και Σασα Λουκιτς. Ο χαρακτηριστικός τίτλος είναι:

“Σας εγγυόμαστε μια θέση στην εθνική ομάδα αν ο Ραμαντάνι είναι ο ατζέντης σας!"

Ο Πρέντραγκ Ραίκοβιτς στην “Telegraf.rs.” δήλωσε: “δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που μιλάω γι 'αυτό, και δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά ναι, μέσω ενός από τους συμπαίκτες μου, μου προσφέρθηκε να πάω στο Φάλι Ραμαζάνι και ότι θα μου εγγυηθεί μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αλλιώς θα ήταν προβληματική η συμμετοχή μου στην σχετική λίστα. Δεν το δέχτηκα όμως. Γνωρίζω ότι ενδιαφέρεστε για το ποιος είναι και τα παρόμοια, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι 'αυτόν την δεδομένη στιγμή "!

Ούτε ο Σάσα Λούκιτς πάντως ήταν άνετος μιλώντας για αυτά τα πράγματα. Και με αυτόν, ο διαμεσολαβητής ήταν ένας από τους παίκτες του Ραμαντάνι, αλλά ούτε ο Λούκιτς ήθελε να πει ποιος, σύμφωνα τουλάχιστον με τον “Informer”, που σχολίασε: “μου είπαν να μην ανησυχώ για την θέση μου στην εθνική ομάδα, αν υπογράψω με τον Ραμαντάνι. Αρνήθηκα. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω για το θέμα...”!

Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει από το Βελιγράδι κατά του Φάλι Ραμαντάνι χρησιμοποιούνται και... εθνικιστικές κορώνες, με αναφορές στην αλβανική καταγωγή του και τον ρόλο του στην ανεξαρτησία του Κοσόβου...

ΒΑΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK