Μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, πήγε να κόψει τη μπάλα σε αντίπαλο

Απασχόλησε την ΑΕΚ για πάνω από ένα μήνα, έχοντας μάλιστα στο... περίμενε την διοίκηση της Ένωσης. Τελικά στη θέση του αποκτήθηκε άλλος ποδοσφαιριστής και ο ίδιος πήγε στο Μεξικό. Στο τελευταίο του παιχνίδι, ωστόσο, αποβλήθηκε για... εγκληματικό τάκλιν (VIDEO).

Μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, πήγε να κόψει τη μπάλα σε αντίπαλο

"Έρχεται ο Ντίας", "Μένει ελεύθερος και υπογράφει ο Ντίας", "Μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται Ελλάδα ο Ντίας", "Τελείωσε του Ντίας". Τελικά ο Ντίας πήγε στην Λεόν από το Μεξικό και η ΑΕΚ πήρε στη θέση του τον Σέρχιο Αραούχο.

Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως στην Ένωση έκατσε... κουτί η όλη υπόθεση, αφού ο Ντίας δεν τα πηγαίνει καλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ ο Αραούχο αποδεικνύεται εξαιρετική μεταγραφή.

Στο τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στην Αμέρικα (1-1 το τελικό αποτέλεσμα), ο Ντίας κατάφερε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 20ο λεπτό! Ο λόγος; Έκανε τάκλιν από πίσω σε αντίπαλο, τον οποίο πάτησε επίσης με τις τάπες.

Όλα αυτά με την Λεόν να βρίσκεται στον... πάτο της βαθμολογίας και τον Αργεντινό επιθετικό να δέχεται σκληρή κριτική από τον Τύπο και λόγω της ανετοιμότητας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK