Μία φωτογραφία ΟΛΟ νόημα του Τζόρτζεβιτς για Καραταΐδη

Η επιστροφή του Καραταΐδη στον Ολυμπιακό ως νέος διευθυντής της Ακαδημίας χαροποίησε ιδιαίτερα τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Και το έδειξε με μία φωτογραφία!

Μία φωτογραφία ΟΛΟ νόημα του Τζόρτζεβιτς για Καραταΐδη

Ένας εμβληματικός αρχηγός αποθεώνει έναν... όμοιό του. Ο Κυριάκος Καραταΐδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό με την ιδιότητα του Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας των Πειραιωτών και το γεγονός αυτό αντιμετωπίστηκε με θέρμη από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβις, τον παίκτη που ουσιαστικά του πήρε τη σκυτάλη του αρχηγού και συνέχιζε να σηκώνει κούπες για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

Πώς θέλησε να δείξει ο "Τζόλε" τη χαρά του για την επαναδραστηριοποίηση του Καραταΐδη; Με μία κολάζ φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου στο δεξί μέρος είναι μαζί οι δύο πρώην άσοι του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του "Καραϊσκάκης" (η πιο πρόσφατη) ενώ στο αριστερό μέρος ο Καραταΐδης απεικονίζεται να σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή το 1997.

Ήταν η πρώτη από τα 18 συνολικά πρωταθλήματα που έχει πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός από το 1996 και έπειτα (σε 20 συνολικά σεζόν) και η πρώτη από τις πέντε συνολικά που σήκωσε ο εμβληματικός αρχηγός φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK