Μια πεντάδα ονομάτων για ΠΑΟΚ

Οι Ντένις Μπόικο, Ιάγο Ερερίν, Ράντοσλαβ Πέτροβιτς, Μίροσλαβ Στοχ και Νίκολα Στογίλοβιτς έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους στο "ασπρόμαυρο" ρεπορτάζ μέσω του Ελληνικού, του Ισπανικού και του Τουρκικού Τύπου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για τον Ντένις Μπόικο, τον γκολκίπερ της Μπεσικτάς, ο Τουρκικός Τύπος αναφέρει πως οι πρωταθλητές Τουρκίας "περιμένουν πρόταση ύψους 2.000.000 Ευρώ" για λογαριασμό του.

Στη λίστα των τερματοφυλάκων, σύμφωνα με την εφημερίδα Metrposort μπήκε και ο 29χρονος Ισπανός Ιάγκο Χερερίν, που ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και αγωνίζεται ως δανεικός στην Λεγκανιές.

Για την μεσαία γραμμή, στη λίστα των ασπρόμαυρων βρίσκεται ο 28χρονος Σέρβος Ράντοσλαβ Πέτροβιτς, που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας και αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και μετά ως δανεικός στη Ριο Άβε.

Για τα άκρα, οι Τούρκοι επανέφεραν για πολλοστή φορά το όνομα του Μίροσλαβ Στοχ, κάνοντας αναφορά σε "πρόταση 500.000 Ευρώ" από τον Δικέφαλο του βορρά.

Για την κορυφή της επίθεσης, στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο 24χρονος Σέρβος Νίκολα Στογίλκοβιτς, που μετρά 24 γκολ σε 80 παιχνίδια την τελευταία διετία, στην Μπράγκα.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK