Μήπως πρέπει να αλλάξει έδρα το φιλικό της Εθνικής;

Η κυβέρνηση αποφάσισε την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένα θέμα που πρέπει να λύσει και μάλιστα άμεσα. Για όσους το ξέχασαν, σε λίγες μέρες παίζει η Εθνική στην... Τούμπα!

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ellada kroatia torosidis EUROKINISSI

Στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει... σφήνα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, η οποία στις 23 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ελβετία στο γήπεδο της Τούμπας.

Από το βράδυ της Κυριακής και έπειτα έχει προκύψει το εύλογο ερώτημα αν η Τούμπα είναι η κατάλληλη έδρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ελληνική ομάδα θέλει να προετοιμαστεί για τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της και το τελευταίο πράγμα που θέλουν ο Σκίμπε και οι διεθνείς είναι να μετατραπεί το συγκεκριμένο φιλικό με τους Ελβετούς ως ένα... άτυπο συλλαλητήριο.

Βάζει κάποιος το χέρι του στη φωτιά ότι στο προγραμματισμένο φιλικό της Τούμπας όλα θα κυλήσουν ομαλά; Και άντε να δεχθούμε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο παρατράγουδο, είναι οι επικεφαλής σίγουροι ότι στις εξέδρες του γηπέδου ο κόσμος που θα βρεθεί θα ασχοληθεί μόνο με την αναμέτρηση;

Καλό θα ήταν, λοιπόν, μέσα στις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης και των φορέων του ποδοσφαίρου να συζητηθεί και αυτό. Η επιλογή της Τούμπας ουσιαστικά σηματοδότησε, από πλευράς ΕΠΟ, της νέας σελίδας στο ποδόσφαιρο και η αλλαγή της έδρας από το γήπεδο Καραϊσκάκη σε αυτό του ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε από πολλούς επιτακτική. Είναι, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό το γήπεδο το καταλληλότερο για να φιλοξενήσει αγώνα της Εθνικής; Μήπως ο Γιώργος Βασιλειάδης και η ΕΠΟ να κάνουν δεύτερες σκέψεις;

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK