Μίρο Μπίλαν: Αυτόν θέλει ο Πεδουλάκης για ψηλό

Τον 27χρονο Κροάτη σέντερ Μίρο Μπίλαν θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Μίρο Μπίλαν: Αυτόν θέλει ο Πεδουλάκης για ψηλό

Έντονο ενδιαφέρον για τον Μίρο Μπίλαν δείχνει ο Παναθηναϊκός, σε μία προσπάθειά του να ενισχυθεί κάτω από τη μπασκέτα. Οι "πράσινοι" ψάχνουν τον ψηλό εκείνο που θα δώσει όσα δεν έδωσε πέρυσι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και ο Κροάτης σέντερ φαντάζει μία εξαιρετική περίπτωση, για την οποία οι "πράσινοι" ετοιμάζουν κίνηση.

Θυμίζουμε ότι την περσινή χρονιά η Τσεντεβίτα προχώρησε σε επέκταση του συμβολαίου του Μπίλαν για ακόμη δύο χρόνια, επιβραβεύοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε σε ABA Liga και Ευρωλίγκα.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ

Στα 27 του ο Μίρο Μπίλαν θεωρείται... Τόμιτς ο 2ος. Με ύψος 2μ13 είναι σέντερ που παίζει τόσο πικ εν ρολ όσο και με πλάτη για να τελειώνει φάσεις από κοντά. Στην Τσεντεβίτα παίζει από το 2011, προηγουμένως είχε ξεπηδήσει από τη Σίμπενικ, την πρώτη ομάδα-αγάπη του Ντράζεν Πέτροβιτς, και αγωνιστεί για μία σεζόν στη Ζαντάρ, από την οποία αποχώρησε μετά από δικαστική διαμάχη.

Πέρυσι στην Ευρωλίγκα είχε 13.1 πόντους με 55% στα δίποντα και 62% στις βολές, καθώς επίσης 6.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα. Ήταν η καλύτερη σεζόν του στη διοργάνωση, τα νούμερά του είναι σταθερά καλύτερα από χρονιά σε χρονιά. Μεταξύ των προσωπικών διακρίσεών του και ο τίτλος του MVP στην Αδριατική Λίγκα με 20.8 στο σύστημα αξιολόγησης, παρόλο που η Τσεντεβίτα δεν έφτασε καν στους τελικούς.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Μπίλαν φέρεται να είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο είχαν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα, στα οποία ο Κροάτης σέντερ είχε μπει στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας και μάλιστα αποκάλυπταν διπλό ενδιαφέρον, αφού αναφερόταν και το όνομα του 25χρονου φόργουορντ της Τσεντεβίτα, Λούκα Μπάμπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μεταγραφικά βήματα χωρίς βιασύνη ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK