Μόγιες: "Απαράδεκτος ο Μαζουακού, θα τον τιμωρήσω!"

Ο Αρτούρ Μαζουακού κατάφερε να γίνει αρνητικό πρόσωπο στην Αγγλία το Σάββατο, φτύνοντας αντίπαλο. Σκληρά λόγια από τον προπονητή του στην Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ έρχεται βαριά καμπάνα που μπορεί να τον αφήσει εκτός για ενάμιση μήνα (VIDEO)!

Μόγιες: "Απαράδεκτος ο Μαζουακού, θα τον τιμωρήσω!"

Δεν έφτανε η ήττα-αποκλεισμός της Γουέστ Χαμ το Σάββατο από την Γουίγκαν της... τρίτης κατηγορίας, ήρθε και η ντροπιαστική αποβολή του Μαζουακού για να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ.

Ο Γάλλος αμυντικός στο 49 λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 έφτυσε τον Πάουελ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Το περιστατικό μπορεί να φανεί καταστροφικό για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με τους Άγγλους κινδυνεύει με τιμωρία τουλάχιστον έξι αγωνιστικών(!), κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει τον... Μάρτιο!

Ο Μαζουακού τα άκουσε και από τον προπονητή του, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα τιμωρηθεί μόνο από την ομοσπονδία της Αγγλίας, αλλά και από τον σύλλογο με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

"Είναι απαίσιο αυτό που έκανε", είπε αρχικά και συνέχισε: "του άξιζε αυτό που πήρε και θα τιμωρηθεί και από εμάς! Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από την αποβολή. Ο διαιτητής δεν το είδε, όμως επηρεάστηκε από τους παίκτες και πήρε τη σωστή απόφαση".

Κλείνοντας ο Μόγιες, είπε:

"Του δώσαμε την ευκαιρία όταν δεν ήταν στην πραγματικότητα στην ομάδα. Μας αρέσει, είναι καλό παιδί και ευχαριστιέμαι να δουλεύω μαζί του, αλλά αυτό ήταν εντελώς εκτός χαρακτήρα. Τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν τιμωρία σε όλα τα στάδια της ζωής.

Τον ρώτησα αν τον έφτυσε και μου είπε ναι".

Μόγιες: "Απαράδεκτος ο Μαζουακού, θα τον τιμωρήσω!"

Μόγιες: "Απαράδεκτος ο Μαζουακού, θα τον τιμωρήσω!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK