Μπορεί να έχει βάση το ρουμάνικο δημοσίευμα για Λουτσέσκου και ΑΕΚ;

Αποκλειστικό δημοσίευμα της ρουμανικής εφημερίδας "Fanatik" κάνει λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, προσφέροντάς μάλιστα τεράστιο συμβόλαιο στον πρώην προπονητή της Ξάνθης. Έχει βάση όμως ένα τέτοιο σενάριο;

Μπορεί να έχει βάση το ρουμάνικο δημοσίευμα για Λουτσέσκου και ΑΕΚ;

Η ρουμανική εφημερίδα "Fanatik" αποκαλύπτει με δημοσίευμά της, πρόταση της ΑΕΚ στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, η οποία μάλιστα είναι ύψους 600.000 ευρώ (!) το χρόνο, για δύο χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Λουτσέσκου Jr. κάνει την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μοράις από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η Ένωση φέρεται να είχε προσεγγίσει τον Ρουμάνο τεχνικό, η περίπτωσή του όμως δεν προχώρησε λόγω του συμβολαίου που τον "έδενε" με την Ξάνθη.

Πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα "χέρια" ώστε να αναλάβει ο Λουτσέσκου από το καλοκαίρι. Έκτοτε βέβαια μεσολάβησαν πολλά, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ που ανέλαβε, κατάφερε να βάλει την ομάδα στην πρώτη πεντάδα εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ενώ την οδήγησε στον τελικό του κυπέλλου, χάνοντας το τρόπαιο από το γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε.

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται πως η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είναι ευχαριστημένη από την 4η θέση που κατέλαβε η ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (κάτι που είναι παράλογο να ισχύει αφού έγινε υπερπροσπάθεια για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος), ενώ και η απώλεια του Κυπέλλου παίζει καθοριστικό ρόλο στη μη παραμονή του Μανόλο στον πάγκο εν όψει της νέας σεζόν (επιχείρημα που επίσης είναι τραβηγμένο από τα... μαλλιά).

Τι πραγματικά ισχύει όμως για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας;

Εν αντιθέσει με τους ισχυρισμούς του εν λόγω δημοσιεύματος ο Χιμένεθ έχει κερδίσει πολλούς... πόντους από τη μέχρι τώρα θητεία του, ενώ σε ενδεχόμενη πρωτιά της ΑΕΚ στα πλέι οφ, πολύ δύσκολα θα παρθεί απόφαση να φύγει, έχοντας οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Champions League. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε 3 εβδομάδες ακόμη για να μάθουμε, εκτός αν στο μεσοδιάστημα η Ένωση ενεργοποιήσει την οψιόν για παραμονή του Ισπανού και τη νέα σεζόν, εκτιμώντας ότι πέτυχε ήδη το στόχο που είχε τεθεί όταν ανέλαβε.

Όσο για τον Λουτσέσκου, η ΑΕΚ προχώρησε άμεσα σε κατηγορηματική διάψευση, τονίζοντας ότι "δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά" προσθέτοντας πως "δεν υφίσταται θέμα Λουτσέσκου".

Α.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK