Μπουζούκια, "Ελληνίδες" Wags και "καυτό" μπικίνι από Καλλέργη

Οι δύο διεθνείς που βρέθηκαν στα μπουζούκια, οι δύο "Ελληνίδες" Wags σε Κίνα και Λεωφόρο, τα τσιφτετέλια στα αποδυτήρια και το... hot μπικίνι της Μαριάννας Καλλέργη που... πιάστηκε στο Αγκίστρι. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Μπουζούκια, "Ελληνίδες" Wags και "καυτό" μπικίνι από Καλλέργη

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Στην πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη στο Frangelico βρέθηκαν οι δύο διεθνείς παίκτες, Κώστας Σταφυλλίδης και Απόστολος Βέλλιος, όπου τα... έσπασαν μαζί με την παρέα τους.

Ο ένας αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ στη Γερμανία και ο άλλος στην Νότιγχαμ Φόρεστ στην Αγγλία, όμως παραμένουν καλοί φίλοι και δεν έχασαν την ευκαιρία για μια βραδιά στα μπουζούκια. Δείτε το VIDEO που ανέβασε ο Κώστας Σταφυλλίδης στα social media:

ΤΑ ΣΕΞΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Στην κινεζική Γκουάνγκζου αγωνίζεται ο Απόστολος Γιάννου, με την ομάδα του να παραμένει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και τον ίδιο να έχει σκοράρει πρόσφατα. Όλα του πηγαίνουν καλά λοιπόν και είπε να το... γιορτάσει μαζί με την καλή του η οποία είχε γενέθλια, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Δεν τα περνάει και άσχημα στην Κίνα ε;

TO "KAYTO" ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

Τι Άγιος Δομίνικος, τι Αγκίστρι; Κάπως έτσι την είδε η Μαριάννα Καλλέργη η οποία είπε να συνεχίσει τα μπάνια της στην Ελλάδα.

Πήρε την κολλητή της λοιπόν, μπήκε στο καράβι και πέρασε απέναντι για μερικές... καλοκαιρινές στιγμές, φορώντας το "καυτό" της μαγιό.

Απολαύστε τη:

Μπουζούκια, "Ελληνίδες" Wags και "καυτό" μπικίνι από Καλλέργη

Anywhere and Everywhere....... #girls #fun #family #trip #instagram #instagood #instamood #sea #waves #blue #black #style #greece #chilling #moments #summer #vibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) στις

Happy May! #blue #sea #sun #smile #summer #positive #vibes #instagood #instamood #marianna_kalergi #traveling #love #greece #relax #moments #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) στις

ΜΕ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Το πρωτάθλημα τελείωσε, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 44ο τίτλο του και οι παίκτες της ομάδας του Λεμονή στο Αγρίνιο το έκαψαν στα αποδυτήρια.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό έβαλαν τσιφτετέλια στα αποδυτήρια και ο Τσόρι το έζησε έντονα.

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΕΡΓΚ

Σκόραρε κόντρα στην ΑΕΛ, έφτασε τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα και κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Μάρκους Μπεργκ.

Πώς να μην το πανηγύρισε μετά η όμορφη Ζοζεφίν;

ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΚΑΙ JAY-Z

Πάμε τέλος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, εκεί όπου τα πλέι οφ του ΝΒΑ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ως γνωστόν το μπάσκετ στις ΗΠΑ είναι το αγαπημένο σπορ πολλών celebrities, ανάμεσα σε αυτούς και η Μπιγιόνσε με τον άνδρα της και μουσικό παραγωγό, Jay-Z. Οι δυο τους είδαν από κοντά την αναμέτρηση των Τζαζ με τους Κλίπερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK