Νέα πρόταση στον Βράνιες που είναι... εκτός Ελλάδας!

Ο Όγκιεν Βράνιες βρίσκεται στην Σερβία για "προσωπικούς λόγους" και στο Βέλγιο "ξεθαψαν" νέα πρόταση της Άντερλεχτ για τον 28χρονο αμυντικό. Τι προσφέρουν στην ΑΕΚ για να εξασφαλίσουν το "ναι" του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
vranies EUROKINISSI

Το σίριαλ "Όγκιεν Βράνιες" έχει πολλά επεισόδια ακόμα και σε αυτό βοηθούν τόσο οι Βόσνιοι όσο και οι Βέλγοι. Την ώρα λοιπόν που ο αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην Σερβία για ένα προσωπικό ζήτημα, η "nieuwsblad.be" αποκαλύπτει νέα προσέγγιση της Άντερλεχτ προς την Ένωση!

Μάλιστα η πρόταση, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, είναι αρκετά... δελεαστική, αφού δίνεται μπροστά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και το καλοκαίρι το υπόλοιπο. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα πάρει τώρα 500.000€ για τον Βράνιες και σε λίγους μήνες άλλα 2.000.000€.

Υπό άλλες συνθήκες αυτή η πρόταση δεν θα έμπαινε καν σε διαδικασία συζητήσεων, με την πλευρά της Ένωσης μάλιστα να διαρρέει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε στον παίκτη πως δεν φεύγει ούτε με 10.000.000€, όμως μετά το νέο επεισόδιο του Βόσνιου με τον Χιμένει, είναι πιθανό να αλλάξει το κλίμα.

Μένει να δούμε λοιπόν αν ισχύει η προσφορά και ποια θα είναι η αντίδραση της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK