Νεγρέδο κοιτάζει ο Χιμένεθ

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός Άλβαρο Νεγρέδο φαίνεται πως έχει προταθεί στον Μανόλο Χιμένεθ, με τον προπονητή της Ένωσης να εξετάζει τα δεδομένα.

Middlesbrough's Alvaro Negredo celebrates scoring his side's first goal of the game from the pendata-alty spot during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough's Alvaro Negredo celebrates scoring his side's first goal of the game from the pendata-alty spot during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Η περιπέτεια του Άλβαρο Νεγρέδο στην Μίντλεσμπρο και την Premier League έληξε άδοξα αφού η ομάδα του υποβιβάστηκε τερματίζοντας στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός επιθετικός αγωνιζόταν ως δανεικός από την Βαλένθια, κατάφερε να πετύχει 9 γκολ σε 36 ματς, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό.

Πλέον οι μάνατζέρ του έχουν ξεκινήσει να τον προτείνουν σε ομάδες, με μία από αυτές να είναι και η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η " LiveSport".

Ο 31χρονος Νεγρέδο είναι μια δύσκολη και συνάμα ακριβή περίπτωση, αλλά το θετικό για τον Χιμένεθ είναι ότι εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη και ίσως αυτό μπορούσε να βοηθήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο Νεγρέδο θα έχει μεγάλη ζήτηση τόσο από ομάδες του ευρωπαϊκού νότου, όσο κι από το Νησί. Δεν τα πήγε άλλωστε κι άσχημα εκεί.

Mike Egerton/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK