Ντρογκμπάγερν

Chelsea football player Didier Drogba holds the Champions League trophy during a victory parade along the Kings Road in Chelsea, west London May 20, 2012.         REUTERS/Paul Hackett (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Chelsea football player Didier Drogba holds the Champions League trophy during a victory parade along the Kings Road in Chelsea, west London May 20, 2012. REUTERS/Paul Hackett (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Τσίπρας δήλωσε ότι στις 18 Ιουνίου δεν θα υπάρχει μνημόνιο. Θα το πάρει και θα το σηκώσει η Τσέλσι.

Η φωτογραφία από τη G8 με τη Μέρκελ αποσβολωμένη τη στιγμή που η Τσέλσι στεφόταν πρωταθλήτρια Ευρώπης άξιζε όντως χίλιες λέξεις. Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης.

Αν ο ΠΑΟ δεν εξασφαλίσει άδεια από την ΟΥΕΦΑ, τη θέση του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα πάρει η ΑΕΚ. Αν ούτε η ΑΕΚ αδειοδοτηθεί, παίρνει τη θέση ο Ατρόμητος - κάτι σαν διερευνητική εντολή στο Βενιζέλο.

Με νωπές ακόμη τις επιθέσεις στα πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ και της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, οπαδοί του Τυρνάβου επιτέθηκαν στο πούλμαν του Εθνικού Γαζώρου. Όπως βλέπετε, συμβαίνουν και σε καλύτερες οικογένειες.

Μετά την ήττα της Μπάγερν στον τελικό, ο Γκάρι Λίνεκερ αναίρεσε μέσω twitter την ιστορική ρήση του ότι στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. Κέρδισαν και μια φορά οι Έλληνες.

Μέχρι κι ο Ομπάμα υποστήριζε Τσέλσι έναντι της Μπάγερν. Δεν είναι μόνο η Ευρώπη - κάτι αλλάζει και στην Αμερική.

Ο θρίαμβος της Τσέλσι δεν επιτρέπει παρερμηνείες. Αν ο Τσίπρας θέλει να κατακτήσει την Ευρώπη πρέπει να βελτιώσει τάχιστα τα αγγλικά του.

Όπως προκύπτει από τις αλλεπάλληλες αναρτήσεις σε facebook και twitter, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι σημαίνει ότι οι Έλληνες μαζί μπορούμε.

Τα τελευταία περιστατικά οπαδικής αλητείας κάνουν ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων. Διαφορετικά, είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα θρηνήσουμε κι άλλα πούλμαν.

Οφείλει να γνωρίζει ο Σαμαράς ότι οι κινήσεις του για τη δημιουργία ισχυρού κεντροδεξιού μετώπου ενόψει εκλογών γίνονται επί ματαίω. Δεν είναι δα κι ο Ντι Ματέο.

Έπρεπε να το φανταστούμε ότι η Μπάγερν θα έμενε αρκετά κάτω από τα στάνταρ της στον τελικό - σα να βλέπεις το ΚΚΕ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις στα πούλμαν, εξετάζονται εναλλακτικά μέσα για τη μετακίνηση των αθλητών ΠΑΟ και ΟΣΦΠ από και προς τα γήπεδα. Θα μετακινούνται με τραύμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK