Ντροπή, Θλίψη, Οργή

Ντροπή, Θλίψη, Οργή
Βλέποντας τον αποψινό αγώνα ΟΣΦΠ-Πανιωνίου ένοιωσα για πολλοστή φορά φέτος τα παραπάνω συναισθήματα.Όντας φίλαθλος του Ολυμπιακού και όχι αρρωστημένος οπαδός του δε μπορώ να δεχτώ την ομάδα μου να νικάει χάριν εξωαγωνιστικών παραγόντων.Μια ομάδα που είναι φανερό σε όλους ,εκτός απο τον ιδιοκτήτη της, οτι παραπαίει και αναγκαστικά χρειάζεται την ευγενική βοήθεια τρίτων για να σταθεί στα πόδια της.

Όλα αυτά φυσικά προκειμένου να ικανοποιηθεί το αρρωστημένο πάθος μερικών για εγχώριους,ανυπόληπτους τίτλους που όμως αποδεικνύονται τόσο πέτσινοι όταν η ομάδα βγαίνει λίγο παραέξω κι εκεί της φέρονται όπως πραγματικά της αξίζει.Αποτέλεσμα...7αρες,5αρες κλπ. .

Όχι κύριοι δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός ΜΑΣ αλλά ο Ολυμπιακός ΤΟΥΣ.Αυτός που ακόμα και με τον Ακράτητο δε μπορεί να ανοίξει το σκορ αν οι "άρχοντες"του αγώνα (δις)δεν του παραχωρήσουν πεναλτυ και αποβολή του αντιπάλου τερματοφύλακα.Μου θυμίζει η ομάδα έναν ετοιμοθάνατο που διατηρείται στη ζωή με ένα σωρό έξωθεν παρεμβάσεις.Ναι αυτός ο Ολυμπιακός θα πάρει και πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος αλλά ανάθεμα την αξία που θα έχουν αυτοί οι τίτλοι. .

Ναι αυτός είναι ο σημερινός Ολυμπιακός που τρώει τα ίδια του τα παιδιά(Ελευθερόπουλος)λες και έχει να επιδείξει και μεγάλη παραγωγή ταλέντων.Αυτός είναι ο σημερινός Ολυμπιακός που όλα κι όλα έχει παίξει 2-3 παιχνίδια φέτος. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που ολοφάνερα προχωρεί χωρίς τιμονιέρη,χωρίς σύστημα,χωρίς ακόμα καν την περιβόητη πειθαρχία που όλοι οι προπονητές προερχόμενοι από το την τεως Σοβιετική Ένωση επιβάλλουν στις ομάδες τους. .

Αυτός ο Ολυμπιακός που καταδίκασε στην αφάνεια τον Λάμπρο Χούτο,που δεν ενδιαφέρθηκε για τον Γιάννη Αμανατίδη(μάλλον γιατί κανείς τους δεν τον ήξερε στο λιμάνι). .

Αυτός ο Ολυμπιακός που οι οπαδοί του σαν κοπάδι κατευθυνόμενο το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν και να απειλούν φωνές σαν την δική μου επειδή δεν υπάγεται στη λογική της στρούγκας.Κρίμα !!!!!!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK