Ο "άφαντος" Ένγκελς, ο Ουάρντα που θέλει χρήμα και το CV του Μαρίνου

Το Contra.gr διάβασε τις αθλητικές εφημερίδες της Πέμπτης. Μάζεψε τα καλύτερα παρασκήνια της ημέρας και σας τα παρουσιάζει. Διαβάστε για το βιογραφικό του Ουζουνίδη που... ταξιδεύει, τα "τρελά" λεφτά του μάνατζερ του Μιραλάς, τα νεύρα Μάριν, τον Ένγκελς και τις απαιτήσεις Ουάρντα.

Ο "άφαντος" Ένγκελς, ο Ουάρντα που θέλει χρήμα και το CV του Μαρίνου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ... ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΥΑΡΝΤΑ

Η βόλτα μας στα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου αρχίζει από την " LIVESPORT". O " Κλικαδόρος" έχει... πράγμα να δώσει στον λαό.

Αρχικά, μας κεντρίζει το ενδιαφέρον το... χτύπημα για τον σταρ του Περιστερίου, Αμρ Ουάρντα που μετά το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ εισέπραξε την αγάπη του Γιώργη Σαββίδη μέσω Instagram.

O Αιγύπτιος, όμως, σύμφωνα με το "κλικ" της στήλης δεν θέλει να εισπράξει σε... ινσταγκραμικές καρδούλες, αλλά σε χρήματα. Επιστροφή στην Τούμπα; " Αν γίνει αύξηση αποδοχών, βεβαίως" καταλήγει ο συντάκτης. Ενδιαφέρον αναμένεται το καλοκαιράκι, λοιπόν, κι έχουμε ακόμη Φλεβάρη.

---ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ

Στην ίδια στήλη, ενημερωνόμαστε για τα... νεύρα του Μάρκο Μάριν που επανήλθαν στο ματς της Τούμπας, που εν τέλει δεν έγινε ποτέ. Ποιο το πρόβλημα; Ο Γερμανός σύμφωνα με το δημοσίευμα το πήρε στραβά που ο Γκαρθία τον είχε εκτός βασικής ενδεκάδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ. " Πώς γίνεται να μην παίζω εγώ και να παίζουν εκείνοι που δεν σκοράρουν;" λέει ο "Κλικαδόρος..."

ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ

Ο agent Ενροτέ, εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς και αγαπητό πρόσωπο στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Η τσέπη του γέμισε χρήματα, όπως διαβάζουμε στο " SPORTIME" και στη στήλη " agent Greek". Ο Ενροτέ έσπρωξε τον Καράσκο στην Κίνα, του βρήκε συμβόλαιο 10.000.000 ευρώ ανά έτος, και ο ίδιος έβαλε στην τσέπη του για το deal με την Γιφάνγκ κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΓΚΕΛΣ, ΟΕΟ;

Διαβάζουμε στη στήλη " RED FILES" του " ΓΑΥΡΟΥ" για τον...άφαντο Ένγκελς.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι ό Όσκαρ Γκαρθία, παρότι δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στους Βέλγους του ρόστερ, τον νεαρό αμυντικό τον έχει στην απ' έξω, καθώς εδώ και έναν μήνα δεν αγωνίζεται γεγονός που φανερώνει ότι στο μυαλό του Ισπανού αποτελεί 4η επιλογή!

Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος έγινε παίκτης του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι μ' ένα ποσό πάνω από 7.000.000 ευρώ, ωστόσο πλέον δεν παίζει...

Η στήλη αφού αναλύει τους χρόνους που δεν έχει πάρει ο Ένγκελς, όπως επίσης και ποιοι προηγούνται απ' αυτόν καταλήγει: "Κάποιοι άλλοι στου Ρέντη υπενθυμίζουν ότι ο Γκαρθία είχε βασικό τον Ένγκελς στα πρώτα τρία παιχνίδια του, θέλοντας να δείξουν ότι έπαιξε ρόλο η στάση του παίκτη πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ..."

ΚΑΝΕΙ... ΒΟΛΤΕΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ

Πάμε στην " ΩΡΑ" και στη στήλη του " Πληροφοριοδότη". Διαβάζουμε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και πώς το βιογραφικό του μέσω Διαμαντόπουλου κάνει... βόλτες στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο εκπρόσωπος του προπονητή του Παναθηναϊκού έχει... σπρώξει σε αγορές που γνωρίζει το CV του Ουζουνίδη.

Βάσει αυτού καταλαβαίνουμε ότι όλα παίζουν για το "μέλλον" του Εβρίτη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στον ΠΑΟ οι ενδεχόμενες διοικητικές αλλαγές, ίσως να φέρουν νέα πρόσωπα σε όλα τα πόστα, όπως στου κόουτς και του τεχνικού διευθυντή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK