Ο αγώνας της χρονιάς

Ο αγώνας της χρονιάς

Το παιχνίδι που περιμένουν με αγωνία οι αναγνώστες της στήλης είναι προ των πυλών. Το ντέρμπι που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτά των Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, είναι πλέον γεγονός! Την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 23:30 οι συντάκτες του contra.gr κοντράρονται με την διοίκηση στην λεγόμενη μονομαχία της μίας ανάσας. Γιατί παραπάνω δεν αντέχουμε.

Το παιχνίδι θα λάβει χώρα σε γήπεδο που θα απέχει ελάχιστα από νοσοκομείο, αφού οι γυμνασμένοι και άκρως αποδοτικοί ποδοσφαιριστές-συντάκτες-παχύσαρκοι-καπνιστές θα χρειαστούν ειδική θεραπεία για να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς. Εννοείται πως μετά το πέρας της συγκλονιστικής και… ολιγόλεπτης αναμέτρησης (εμείς λίγα λεπτά παίζουμε, η αντίπαλη διοίκηση συνεχίζει… μόνη της) θα υπάρξει επίσκεψη σε γνωστό παρακμιακό σουβλατζίδικο για να γίνει η στέψη του νικητή-θριαμβευτή και η απαραίτητη τροφοδοσία του οργανισμού με σουβλάκια.

Ο Paparazzi παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό την προετοιμασία των δύο ομάδων και σας παρουσιάζει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ με τα τελευταία νέα ώστε να έχετε μία εμπεριστατωμένη άποψη μήπως και βρείτε το παιχνίδι σε κάποια εταιρία στοιχημάτων και θελήσετε να ποντάρετε.

Συντακτική ομάδα Contra.gr

Ετος ίδρυσης: 2001
Χρώματα: Αλλάζουν με την εποχή. Το χειμώνα φοριέται η μπλούζα του… γυμνασίου που ήταν καταχωνιασμένη στη ντουλάπα και όταν ανοίξει ο καιρός φοριούνται οι εμφανίσεις του καθενός. Από Ιντερ και Αρσεναλ, μέχρι Μπιλμπάο και Γουέστ Χαμ.
Νίκες: Καμία. Στα «χαρτιά» όμως υπάρχει η μεγαλειώδης νίκη όταν η ομάδα της διοίκησης αποσύρθηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού του Κωστή Πετρόπουλου.

Τα τελευταία νέα των ηρωϊκών ποδοσφαιριστών:

Σταμάτης Βούλγαρης: Το νέο απόκτημα της ομάδας. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που φοράει βέρα στο δεξί, έχοντας διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα του γάμου. Ουδείς γνωρίζει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ωστόσο κυκλοφορεί στη πιάτσα πως το ξέρει το τόπι και μπορεί να βγάλει ένα… πεντάλεπτο χωρίς να κουραστεί. Φήμες που τον θέλουν να παρακολουθείται από τους σκάουτερς την ΑΕΚ δεν έχουν εξακριβωθεί. Χόμπι του το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αγάπη του η ΑΕΚ, όνειρό του να αναλάβει τη διοίκηση της ΑΕΚ, παράπονό του που δεν παίζει στην ΑΕΚ και στόχος της ζωής του να δει πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.

Νίκος Καλογήρου: Το μεγάλο ατού της ομάδας. Είναι εξακριβωμένο πως μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια του ματς χωρίς να λαχανιάσει και στη συνέχεια να φάει 3 γύρο πίτα και μία πατάτες συνδυασμένα με κόκα-κόλα λάιτ. Εχει απουσιάσει μόνο σε ένα παιχνίδι και η συντακτική ομάδα γνώρισε τη συντριβή. Όχι πως τις άλλες φορές ήρθε η νίκη. Αλλά τουλάχιστον ο βιασμός δεν συνοδευόταν από τσιγάρο…

Σταύρος Καραΐνδρος: Ονειρό του είναι να καταφέρει να παίξει πάνω από τρία λεπτά χωρίς να νιώθει να μουδιάζει το στόμα του και να λυγίζουν τα πόδια του. Όταν τελειώσει το πακέτο με τα τσιγάρα ενδέχεται να μπει να παίξει για λίγο. Σκοπός του είναι η εμψύχωση των συμπαικτών του με εκφράσεις του τύπου: «Αντε τελειώνετε να πάμε να φάμε τίποτα!», «Εχει πάει 1 η ώρα! Θα τελειώσουμε να πάμε να τσιμπήσουμε κάτι;», «Πάμε μωρή ομάδα να μειώσουμε στα 7 γκολ!», «Θα παραγγείλει κανείς;». Ζει με την ελπίδα της ήττας της διοίκησης για να την «λέει» στον Κώστα Ντάλτα.

Νίκος Γιαννόπουλος: Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη λόγω υποχρεώσεων (ξέρετε… «Πάλι για μπάλα θα πας;;;», «Εμείς πότε θα βγούμε;;;», «Ολο δουλειά και μπάλα! Εγώ πότε θα σε δω;;;»)

Πάνος Κιαπεκάκης: Βγαίνοντας ζωντανός από τον ψυχολογικό πόλεμο που υπέστη την Τρίτη (ξύπνησε στις 07:00 για να έρθει στο σάιτ!!), είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο μεγάλο ντέρμπι. Θεωρείται από τους αθόρυβους παίκτες της ομάδας αφού δεν φωνάζει και δεν βρίζει, ενώ όταν λαχανιάζει το κάνει ήσυχα στη γωνιά του γηπέδου. Φήμες που θέλουν τις τσέπες του γεμάτες από… μάρκες καζίνου, βρίσκονται στο στάδιο της εξακρίβωσης.

Παντελής Λουκίδης: Μετά από τέσσερα χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει κάποια… γραφειοκρατικά προβλήματα και θα δώσει το παρών στο ματς της Τρίτης. Ρόλος του η εμψύχωση των παικτών δίπλα στον Καραϊνδρο και η ενδυνάμωση της κοιλιακής χώρας με σουβλάκια. Θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Γρηγόρη Χατζηαντωνίου που θα βρίσκεται στον αντίπαλο… πάγκο.

Κίμων Δεμερτζής: Ο Αϊλτον της συντακτικής ομάδας. Τρώει όλο το φαί του και ενίοτε και του διπλανού. Μαζί με τον Βούλγαρη συγκαταλέγονται στη «μαύρη λίστα» των αρσενικών. Εχει κάνει πολιτικό γάμο (ίδιο το κακό) και περιμένει το πρώτο του παιδί. Ευτυχώς η γυναίκα του δεν βρίσκεται στον μήνα της, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος ξαφνικής αποχώρησης. Όταν κάθεται στον πάγκο πιάνει την αντίθετη πλευρά με τον Καραϊνδρο ώστε να αποφευχθεί κίνδυνος… εκτόξευσης των αναπληρωματικών.

Γιάννης Ζωιτός: Προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας. Όχι γιατί έχει τις ικανότητες, αλλά γιατί βαριέται να τρέχει. Η συμμετοχή του θα θεωρηθεί αμφίβολη αν το προηγούμενο βράδυ ξενυχτίσει στα μπουζούκια. Σε συζήτηση για τον ύμνο της ομάδας, πρότεινε ένα τραγούδι του Πάνου Κιάμου, κάτι που έχει τεθεί ως θέμα συζήτησης από το ΔΣ…

Γιάννης Μέγας: Ο Γρηγόρης Γεωργάτος της συντακτικής ομάδας. Όχι για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά για... το μεγάλο κούτελο. Εχει αναλάβει την επιτήρηση του Κώστα Ντάλτα, έχοντας πάντα στο μυαλό του μην τυχόν και πει το «ναι» ο Λε Γκεν. Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά…

Κώστας Μπράτσος: Ηρεμη δύναμη. Εξωφρενικά ήρεμη δύναμη. Τόσο που δεν ξέρεις αν ζει ή πέθανε. Αν παίξει θα έχει στόχο να υπνωτίσει τους αντιπάλους. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο…

Γιώργος Μακρής: Φέρελπις νέος. Αυτή θα είναι η πρώτη του συμμετοχή και αν καταφέρει να αντέξει στο φαγοπότι, τότε θα αφήσει εποχή…

Διοικητική ομάδα Contra.gr

Ετος ίδρυσης: 2001
Χρώματα: Συνήθως προτιμάται το μαύρο χρώμα με απόχρωση του μπλε. Δεν λείπουν τα στυλιστικά πειράματα του είδους: μπλούζα Μπαρτσελόνα, σορτσάκι Μάντσεστερ και κάλτσες Ρεάλ Μαδρίτης.
Νίκες: Όταν έπιασαν το διψήφιο νούμερο, σταμάτησαν να μετρούν. Εχουν όμως μία ήττα στα «χαρτιά»! Μην ξεχνιόμαστε!

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοικητική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μπροστά στο φάσμα της ήττας. Γι’αυτό θα ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ από τους απόντες.

Γρηγόρης Χατζηαντωνίου: Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και θα προτιμηθεί η παρουσία του στον πάγκο. Στόχος του είναι να μην γελάσει για δύο λεπτά, ενώ είναι δεδομένο πως την ώρα του αγώνα θα έχει δίπλα του το laptop. Αν του ζητηθεί θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει! Μπα...

Αγγελος Τόμπρος: Οι υποχρεώσεις της Εθνικής στο κύπελλο Συνομοσπονδιών καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τρίτης. Βρίσκεται στη Γερμανία για να καλύψει το ρεπορτάζ της Ελλάδας. Ετσι τουλάχιστον λέει…

Ανδρέας Σινόπουλος: Το πασπαρτού της διοικητικής ομάδας. Παίζει όταν δεν συμπληρώνεται πεντάδα. Τώρα όμως βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης καθώς έσπασε το πόδι του. Του ευχόμαστε περαστικά και υποσχόμαστε πως θα τον ενημερώνουμε άμεσα για την εξέλιξη του αγώνα.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που είναι υγιέστατοι και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα (δεν είναι δύσκολο, αφού συμπληρώνουν με το ζόρι πεντάδα), έχουμε και λέμε:

Βασίλης Παπαχριστοδούλου: Ο Παντελής Καφές της διοικητικής ομάδας. Κόβει, ράβει, πασάρει και σκοράρει. Θα μου πείτε, τα κάνει αυτά ο Καφές στον Ολυμπιακό; Γιατί τα κάνει ο Παπαχριστοδούλου; Απλώς έχω υποχρέωση να γράψω καλά λόγια μήπως και πάρω αύξηση. Ε, αφεντικούλη; Φανταστικέ αφεντικούλη;

Κωστής Πετρόπουλος: Φήμες που τον θέλουν να μαρκάρει φοβίζοντας τους αντιπάλους με το ενδεχόμενο απόλυσης, δεν έχουν εξακριβωθεί. Ο Ζινεντίν Ζιντάν της ομάδας. Και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το… κεφάλι του. Χόμπι του το θέατρο, ο κινηματογράφος και η τηλεόραση. Φόβος του; Μην χτυπήσει πάλι στο πόδι. Απάνω του παιδιά!!

Κώστας Ντάλτας: Τις τελευταίες ημέρες κάνει πρόβα στον καθρέπτη τον πανηγυρισμό του σε ενδεχόμενη επίτευξη τέρματος. Εχει φιλήσει τόσες φορές τη βέρα του χεριού του που έχει «μαζέψει» και δεν χωράει πια στο δάχτυλο. Υποψήφιος γαμπρός σε λίγους μήνες. Πρόσφατα αγωνίστηκε στον τελικό πρωταθλήματος Τύπου και γι’αυτό οι αντίπαλοι ποντάρουν στην κούρασή του.

Δημήτρης Σπυρόπουλος: Προορίζεται για τη θέση του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα φορέσει κράνος πιλότου F1, γάντια, ενώ στο ημίχρονο θα ψάχνει το pit stop. Αυτή θα είναι η πρώτη του εμφάνιση με την διοικητική ομάδα και ευχόμαστε να συνοδευτεί από ήττα.

«Κουμπάρος»: Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο των αντιπάλων. Ουδείς τον έχει δει, ουδείς γνωρίζει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και φυσικά ουδείς γνωρίζει αν πέρασε από τα εξαντλητικά(sic) ιατρικά τεστ. Εννοείται πως έχει ποντάρει στοιχηματικά στο συγκεκριμένο ματς. Ευχόμαστε να έχει ποντάρει σε νίκη της ομάδας του, ώστε να κερδίσουν οι συντάκτες…

Οσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που θα απαρτίζουν το σχήμα της διοίκησης, επικρατεί πέπλο μυστηρίου. Κάτι σαν την περίπτωση του Λε Γκεν για παράδειγμα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK