Ο απογοητευμένος Τζέιμς στέλνει μήνυμα σε Καβς και αγορά!

O Λεμπρόν Τζέιμς θέλησε να βάλει στην...πρίζα τους Καβαλίερς. Προφανώς δεν είναι τυχαία η διαρροή της είδησης ότι είναι απογοητευμένος από τον οργανισμό του Κλίβελαντ. Ερχεται και το...2018.

Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) is defended by Atlanta Hawks forward Paul Millsap (4) in the first half of an NBA basketball game on Sunday, April 9, 2017, in Atlanta. The Hawks won in overtime 126-125. (AP Photo/Todd Kirkland)
Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) is defended by Atlanta Hawks forward Paul Millsap (4) in the first half of an NBA basketball game on Sunday, April 9, 2017, in Atlanta. The Hawks won in overtime 126-125. (AP Photo/Todd Kirkland) AP

Το λες και βόμβα! Πάντως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία είδηση που ταράζει τα νερά. Κοτζάμ USA Today έγραψε την Δευτέρα ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι απογοητευμένος από τους...Καβαλίερς.

Ο αστέρας των Καβς είδε εφέτος τους Γουόριορς να παίρνουν δικαίως τον τίτλο παίζοντας μάλιστα εκπληκτικό μπάσκετ. Περίμενε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κινηθεί πιο δυναμικά για την ενίσχυσή της στις μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ή ο Τζέιμς δεν το αντιλαμβάνεται ως σοβαρή ενίσχυση. Και απολύτως φυσιολογικά το ρεπορτάζ συνοδεύεται από την πληροφορία ότι ο μεγάλος σταρ μπορεί να μείνει ελεύθερος αν θέλει το καλοκαίρι του 2018.

Μίλησε, λέει η USA Tοday, πηγή πολύ κοντά στο περιβάλλον του παίκτη. Χμμ... Οι Λέικερς πάντως για του χρόνου καραδοκούν και αν βρουν την ευκαιρία θα "χτυπήσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK