O νέος παίκτης του Χούτου, οι διακοπάρες του Καρίμ και το τρολάρισμα

Σε ποιο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες κάνει διακοπές ο Καρίμ Ανσαριφάρντ; Ποιον παίκτη έκλεισε από τώρα ο μάνατζερ Χούτος; Ποιος πασίγνωστος μπασκετμπολίστας είναι πρώτος ξάδερφος παίκτη του Survivor; Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

O νέος παίκτης του Χούτου, οι διακοπάρες του Καρίμ και το τρολάρισμα

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Ο ΧΟΥΤΟΣ "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ

Ο καλός ο μάνατζερ πριν... πεινάσει μαγειρεύει. Έτσι και ο Λάμπρος Χούτος που προσπαθεί να κλείσει τα ταλέντα από νωρίς πριν μεγαλώσουν.

Αφού βγήκε από το Survivor ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και κολλητός πλέον του Στέλιου Χανταμπάκη, φαίνεται πως δείχνει διάθεση να αναλάβει τον μικρό Μανωλάκη, γιο του Στέλιου και θέλει να τον στείλει στην Ίντερ. Ο Χούτος πάντως πήγε στο Μεάτσα και τύπωσε ήδη τη φανέλα με τον αριθμό "10". Να σημειωθεί ότι ο Χανταμπάκης Junior αγωνίζεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΑΣΙΝΑ

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στη "Live Sport" ο Άγγελος Μπασινάς είναι πιο fit από ποτέ.

Ακόμη και στα 41 του ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004 κάνει... παπάδες σε φιλικό παιχνίδια που συμμετέχει και δεν είναι λίγες οι ομάδες (και σε επαγγελματικές κατηγορίες) που τον ψήνουν για επιστροφή. Εκείνος όμως δεν έχει καμία τέτοια διάθεση.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Στα πλαίσια του δεκαπενθημέρου εκπαιδευτικού τους ταξιδιού στην Ελλάδα, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Nebraska Wesleyan University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Προπονητικό Κέντρο στα Σπάτα, στα γραφεία της εταιρείας, αλλά και στο ΟΑΚΑ.

Κάποιες από τις φοιτήτριες βέβαια έκλεψαν την παράσταση.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΜ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Σε εξωτικούς προορισμούς βρίσκεται ο πρωταθλητής Ελλάδας πλέον, Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις Μαλδίβες και έχει επιλέξει για τη διαμονή του ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Ο λόγος για το One & Only Reethi Rah με τη μέση τιμή δωματίου να ανέρχεται στα 1500 ευρώ τη βραδιά.

Πάρτε μια γεύση:

O νέος παίκτης του Χούτου, οι διακοπάρες του Καρίμ και το τρολάρισμα

ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ

Στον εξωτικό Μαυρίκιο βρίσκεται και ο Στέφανος Καπίνο, παρέα με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ανδρέα Μπουχαλάκη. Οι δυο τους ανέβασαν video πίνοντας γάλα καρύδας σαν άλλοι Survivors.

Ωστόσο ο Καπίνο δέχθηκε και το τρολάρισμα του συμπαίκτη του στην Εθνική, Κώστα Σταφυλλίδη ο οποίος του έγραψε σε φωτογραφία "μας κούρασες". Για να πάρει την απάντηση του Στέφανου "φιλιά στο πανέρμοφο Άουγκσμπουργκ".

O νέος παίκτης του Χούτου, οι διακοπάρες του Καρίμ και το τρολάρισμα

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΡΟΣ

Μετά το ΣΕΦ έκαναν και βόλτα με έναν "ερυθρόλευκο" οι Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο. Τα δύο αδέρφια βγήκαν έξω με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Λέτε να τον... προετοιμάζουν για τις ΗΠΑ;

O ΑΘΛΗΤΗΣ-ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΛΙΑΡΑ

O νέος παίκτης του Χούτου, οι διακοπάρες του Καρίμ και το τρολάρισμα

Ξέρετε ποιος είναι πρώτος ξάδερφος του Γιάννη Σπαλιάρα; Ο Νάσος Γαλακτερός, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας. Ο πασίγνωστος αθλητής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο "Ε" για τον παίκτη του Survivor "Δεν βλέπεις τι ομορφόσογο είμαστε; Ο Γιάννης σαν παιδί ήταν ακριβώς όπως και τώρα, ένα από τα καλύτερα παιδιά, φιλότιμος, έκανε προσπάθεια να παίξει μπάσκετ, αλλά όταν κέρδισε το μόντελινγκ.

Δεν το βλέπω το Survivor, αλλά μαθαίνω για την πορεία του Γιάννη από τους φίλους μου. Όλοι μου λένε ότι βγαίνει πράγματι το πόσο καλό παιδί είναι! Αυτό με την τηλεθέαση γίνεται μια φορά στα 20 χρόνια, το έχει ο Έλληνας στο αίμα του, είναι η εποχή που όλοι είναι μέσα στο Survivor, κάποια στιγμή θα έιμαστε εκτός αυτού. Και το επόμενο θα έχει δυναμική, αλλά δεν θα είναι σαν το πρώτο, είναι μια μόδα", η δήλωσή του.

ΤΑ "ΤΥΧΕΡΑ" ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ

Έπαιξε μπάσκετ, ετοιμάζει Survivor Camps και έχει και τα "τυχερά" του. Ο γνωστός πλέον Μάνατζερ Ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, βγήκε σε νυχτερινό μαγαζί και έκανε όλα τα κορίτσια να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Τον ζηλεύουμε.

O νέος παίκτης του Χούτου, οι διακοπάρες του Καρίμ και το τρολάρισμα

Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην Αλάνιασπορ ο Γιώργος Τζαβέλλας. Τόσο που μπορεί να ρίχνει καρπαζιές και σε συμπαίκτες του. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έκανε χαβαλέ με τον Ισαάκ Σάκεϊ και φαίνεται να το διασκέδασε αρκετά. Ο συμπαίκτης του όμως;

News 24/7

24MEDIA NETWORK