Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το ισπανικό κάλεσμα στον Χιμένεθ και τα... χαρτιά υγείας

Το Contra.gr... σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια. Διαβάστε ποιος διαιτητής παίρνει πάνω του το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας, τι απάντησε ο Χιμένεθ σε ισπανικό... φλερτ και ποια τα σχέδια του "χρυσού" σκόρερ κόντρα στον ΠΑΟΚ, Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το ισπανικό κάλεσμα στον Χιμένεθ και τα... χαρτιά υγείας

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

"ΠΟΡΤΑ" ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αρχίζουμε την ανάγνωση των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας με την " ΩΡΑ". Στεκόμαστε στην αποκάλυψη του "κιτρινόμαυρου" Μέσου αναφορικά με το... φλερτ που προσπάθησε να κάνει ισπανική ομάδα στον Μανόλο Χιμένεθ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σύλλογος που αγωνίζεται στην Primera βολιδοσκόπησε την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού, εισπράττοντας όμως... παγωμάρα. Οι Ισπανοί θέλησαν να δουν τις προθέσεις του προπονητή της ΑΕΚ, αλλά άκουσαν τα εξής: " Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις στη Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητά μου κι έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον..."

Primera - ΑΕΚ σημειώσατε... διπλό, την ίδια ώρα που η δημοτικότητα του Μανόλο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην πατρίδα του έχει εκτοξευθεί τόσο στο κομμάτι των μίντια, όσο και στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ... ΤΕΛΙΚΟ

Πάμε στην " LIVESPORT" και τη στήλη " Κλικαδόρος" για να διαβάσουμε και να μάθουμε τι συνέβη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, πριν τον "τελικό" που χάθηκε εν τέλει με τον Αστέρα Τρίπολης στο 97' χάρη στο γκολ του Ιγκλέσιας που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λοιπόν, ο Κρέσπο έβαλε πάνω στη φανέλα του τρία ρολά... χαρτιά υγείας, δείχνοντας ότι είναι ακόμη στην Τούμπα.

Ο... χαβαλές άρεσε στους υπόλοιπους, άρεσε και στους ανθρώπους που συνόδευαν την αποστολή και η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν άργησε να "ανέβει" στα επίσημα social media του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά, μόλις μερικά λεπτά πριν βγει η ομάδα για να παίξει ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν.

---"ΕΛΛΗΝΑΣ" Ο ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε επίσης ότι ο Ματίας Ιγκλέσιας, "χρυσός" σκόρερ του Αστέρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν το... κουνάει από την Ελλάδα.

Φτάνοντας πλέον στην 11η σεζόν της καριέρας του στην πατρίδα μας, ο Αργεντινός θέλει να μείνει μόνιμα στη χώρα μας, ακόμη κι όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Θεωρητικά ο Ιγκλέσιας μπορεί να λάβει δικαιώματα Έλληνα πολίτη και να συνεχίσει στο χώρο της "στρογγυλής θεάς" από άλλο πόστο, όπως είναι άλλωστε η επιθυμία του.

ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η έγκυρη στήλη " ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ" της " SPORTIME" αναλύει ποιος διαιτητής θα αναλάβει το ρόλο του "ανώτερου άρχοντα" στην πρωταθληματική σύγκρουση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας άνθρωπος... παίζει "σόλο" και το όνομά του Γιώργος Κομίνης που φέρει και το σήμα της FIFA.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο Αρετόπουλος δεν πάει ξανά Τούμπα, ο Σιδηρόπουλος δεν μπορεί, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος επίσης, ο Μάνταλος έκανε σοβαρά λάθη στη Ριζούπολη και ως γνωστό δεν παίρνει ντέρμπι.

Ο Κομίνης, λοιπόν, ήταν εκτός ορισμών την περασμένη αγωνιστική κι αυτός είναι λογικά που θα πάρει το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Παπαπέτρου το πολύ να είναι 4ος και την επόμενη εβδομάδα να αναλάβει το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK