Ο Έλληνας που έφερε γούρι στον "50άρη" Ντερόζαν!

Aν νομίζετε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μοναδικός Έλληνας που έκλεψε την παράσταση την Πρωτοχρονιά στον αγώνα των Ράπτορς με τους Μπακς στο Τορόντο κάνετε λάθος!

Toronto Raptors' DeMar DeRozan (10) shoots over Chicago Bulls' Justin Holiday (7) as Denzel Valentine (45) and Robin Lopez watch during the second half of an NBA basketball game Wednesday, Jan. 3, 2018, in Chicago. The Raptors won 124-115. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)
DeMar DeRozan AP IMAGES

Στην αναμέτρηση Ράπτορς - Μπακς, που έτσι και αλλιώς είχε έντονο ελληνικό χρώμα, ένας μικρός Έλληνας χάρισε την αύρα του στον Ντεμάρ Ντερόζαν για να φτάσει ο τελευταίος στην καλύτερη επιθετική συγκομιδή της καριέρας του με 52 πόντους!

Ο μικρός είναι ο Αντώνης Κεφαλλονίτης που ζει μόνιμα με την οικογένειά του στο Τορόντο τα τελευταία χρόνια. Μπήκε στο γήπεδο μαζί με τον σταρ των Ράπτορς και στάθηκε μπροστά τους κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ.

Εν συνεχεία ο Ντερόζαν μπήκε στο παρκέ και έκανε θραύση... Ο Αντώνης καθόταν στην κερκίδα και ως λιλιπούτειος μπασκετμπολίστας αποθήκευε στο σκληρό δίσκο του μυαλού του τις κινήσεις του μεγάλου παίκτη για να τις αντιγράψει!

Ο Έλληνας που έφερε γούρι στον "50άρη" Ντερόζαν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK