Ο έντονος διάλογος Αναστόπουλου - Καλογερόπουλου

Ο Άρης ηττήθηκε από την Λαμία με τον Νίκο Αναστόπουλου να αποβάλλεται στο 83ο λεπτό και να έχει έντονο διάλογο με τον διαιτητή Καλογερόπουλο. "Είμαι η ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν έχεις δικαίωμα να σφυράς έτσι", φέρεται να είπε ο τεχνικός των κίτρινων.

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports)
anastopoulos EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Άρη για την Stoiximan.gr Football League το απόγευμα της Κυριακής (5/2), με τους κίτρινους να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Καλογερόπουλο.

Μάλιστα, ο Νίκος Αναστόπουλος αποβλήθηκε στο 83ο λεπτό, όντας έξαλλος με τον Έλληνα ρέφερι για τις αποφάσεις του. Οι δυο τους μάλιστα είχαν έντονο διάλογο:

-- "Τα ίδια έκανες και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ", είπε ο Αναστόπουλος.

-- "Περάστε έξω δεν σας επιτρέπω να μου μιλάτε έτσι", απάντησε ο ρέφερι.

-- "Εγώ δεν σου επιτρέπω να συμπεριφέρεσαι έτσι. Είμαι η ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν σου επιτρέπω να σφυρίζεις με αυτό τον τρόπο", είπε ο "μουστάκιας".

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Αναστόπουλος είπε για το θέμα:

"Ήρθα στην συνέντευξη γιατί σέβομαι κάποια πράγματα και επειδή με τον Μπάμπη Τεννέ είμαστε χρόνια φίλοι. Από εκεί και πέρα οι εξυγιαντές να χαίρονται τον κύριο Καλογερόπουλο. Εγώ προσωπικά έχω πολύ πικρή πείρα με τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Όταν ήμουν στον ΟΦΗ, κόντρα στην Κέρκυρα, με 10 παίκτες για 60 λεπτά, μας έριξε και τρία πέναλτι για να χάσουμε. Σήμερα εκτός από το πέναλτι που δεν έδωσε υπήρχαν άλλα δυο… μαρς και ο κύριος Καλογερόπουλος κοιτούσε τα αστέρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK