Ο Γιώργος Σαββίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Στις 27 είχε γενέθλια ο Ιβάν και στις 28 ο Γιώργος! Ο Νίκος Σαββίδης όμως είχε το καλύτερο... δώρο για τον αδερφό του και το μοιράστηκε στο Instagram, προκαλώντας συγκίνηση (φωτογραφίες).

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
savvidis savidis giorgos ivan nikos EUROKINISSI

Ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα του Ιβάν Σαββίδη είναι πως έχει κατορθώσει να έχει ενωμένη και αγαπημένη την οικογένεια του. Σε σημείο που, κυρίως, ο Γιώργος μοιράζεται στα social media προσωπικές στιγμές της οικογένειας που αφορούν γάμους, αρραβώνες και άλλα σημαντικά γεγονότα με όλη τη... φαμελιά μαζί.

Την Τετάρτη ήταν η σειρά του αδερφού του Νίκου να μοιραστεί ένα ξεχωριστό γεγονός στο δικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Νίκος δεν συνηθίζει να μας απασχολεί με τα ποσταρίσματα του, ενώ ο λογαριασμός είναι "ιδιωτικός".

Παρόλα αυτά διέρρευσαν δυο φωτογραφίες που ανέβασε με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Σαββίδης, που έκλεισε τα 27 του χρόνοα!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, είναι μαζί πιτσιρίκια σε ευτυχισμένες στιγμές, τότε που δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα σε ευρεία χρήση όπως σήμερα, αλλά φαίνεται να είναι τραβηγμένες με τις κλασικές μηχανές.

Πάντως, ο Γιώργος έχει γενέθλια μία μέρα μετά τον πατέρα του, Ιβάν, ο οποίος έκλεισε τα 59 του χρόνια την Τρίτη 27/3!

Ο Γιώργος Σαββίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί
nikos giorgos savvidis
Ο Γιώργος Σαββίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί
nikos giorgos savvidis

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK