Ο Κάναντι είχε ετοιμάσει το έδαφος για τον Νταβιώτη

Πώς ο Νταμίρ Κάναντι άνοιξε την πόρτα στο νεαρό Γιώργο Νταβιώτη ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μέχρι στιγμής παρουσία του στις προπονήσεις στην ανδρική ομάδα του Ατρομήτου.

01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 01/10/2017 OLYMPIACOS VS ATROMITOS FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γιώργος Νταβιώτης δεν βρέθηκε τυχαία ούτε από το πουθενά στην αποστολή του Ατρομήτου για το φιλικό με τον Απόλλωνα.

Ο νεαρός (19χρονος) εξτρέμ, ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα πριν από περίπου 40 ημέρες, είχε κάνει κλικ στον Νταμίρ Κάναντι με την παρουσία του στις προπονήσεις κάτι που ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου δεν ξέχασε.

Αντιθέτως, πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Κάναντι είχε τετ-α-τετ με τον Νταβιώτη και του τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει μέχρι στιγμής.

Εν συνεχεία, ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος, το φιλικό με τον Απόλλωνα και μεγάλη ευκαιρία για τον φοιτητή του πολυτεχνείου να δείξει την αξία του και σε συνθήκες αγώνα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK