Ο καβγάς Ζαγοράκη - Γεωργίου και το προηγούμενο "ντου" ΠΑΟΚτσήδων στην ΕΡΤ3

Θυμάστε την προηγούμενη φορά που οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν εισβάλει στο στούντιο της ΕΡΤ3; Τότε ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής και μαζί με τον Γιώργο Τουρσουνίδη μιλούσαν για αθηναϊκό κατεστημένο εις βάρος του "Δικεφάλου του Βορρά". Πότε; 22 χρόνια πριν...

Ο καβγάς Ζαγοράκη - Γεωργίου και το προηγούμενο "ντου" ΠΑΟΚτσήδων στην ΕΡΤ3

Πάμε πίσω, πολύ πίσω, πριν καν την εποχή Μπατατούδη. Τότε που πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ήταν ο Γιώργος Καλύβας και προπονητής ο Σουηδός Γκίντερ Μπένγκτσον. Ναι, ναι ο προπονητής με το περίφημο μπλοκάκι. Τότε που οπαδοί του "Δικεφάλου" είχαν "μπουκάρει" στο στούντιο της ΕΡΤ3 και είχαν διακόψει προσωρινά το live πρόγραμμα.

Ήταν η ποδοσφαιρική σεζόν 1996-97 και στη "Δίκη της Δευτέρας" το ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης - ανάλυσης ήταν η συνολική κατάσταση, αγωνιστική και οικονομική, του ΠΑΟΚ.

Με τον Σουηδό προπονητή στο τιμόνι η χρονιά δεν είχε αρχίσει καλά, αφού πριν καν συμπληρωθούν δυο μήνες είχαν έρθει ήδη οι ήττες από ΟΦΗ και Παναχαϊκή, ενώ απέναντι σε Καλαμάτα και Απόλλωνα οι "ασπρόμαυροι" είχαν εγκλωβιστεί σε λευκές ισοπαλίες - εν τέλει ο Μπένγκστον απολύθηκε 2/12.

Οι τόνοι στην κουβέντα ανέβηκαν από νωρίς. Ποιος και τι φταίει για την όλη κατάσταση. Λεκτικές αντιπαραρέθέσεις και τσακωμοί on air. Μέχρι και οι Θοδωρής Ζαγοράκης (25 χρόνων τότε) - Γιώργος Τουρσουνίδης, ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είχαν παρέμβει τηλεφωνικά προκειμένου οι... Αθηναίοι δημοσιογράφοι να μην μιλούν για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ.

Ως τη στιγμή που ακούστηκαν φωνές από τα παρασκήνια και στο στούντιο εισέβαλαν άγνωστοι οπαδοί του "Δικεφάλου" διαμαρτυρόμενοι για ό,τι συνέβαινε και τρομοκρατώντας τους παριστάμενους.

Θυμηθείτε, όσοι τουλάχιστον, το είχατε "ζήσει":

Η ιστορία επαναλήφθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Μάλιστα επέβαλαν την ανάγνωση ψηφίσματος, με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα έκτακτο δελτίο ειδήσεων μετά το τέλος της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα ΠΑΟΚ-Καρσίγιακα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK