Ο "κλεισμένος" Μίτσελ, το θερμό επεισόδιο κι ο απλήρωτος κόουτς

Η ισπανική ομάδα που πρόλαβε τον Ολυμπιακό, ο τσαμπουκάς βασικών παικτών στα αποδυτήρια ομάδας της Super League, η νέα που θα δει τον Ρέτσο, ο απλήρωτος κόουτς κι η σιγουριά ομάδων που βρίσκονται στην... επικίνδυνη ζώνη, για παραμονή, ελέω Ηρακλή. Αυτά είναι τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας.

Ο "κλεισμένος" Μίτσελ, το θερμό επεισόδιο κι ο απλήρωτος κόουτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ, ΑΛΛΑ...

Μετά την απομάκρυνση Μπέντο το όνομα του Μίτσελ ήταν ένα από αυτά που έπεσαν στο τραπέζι, ωστόσο ο Ισπανός φαίνεται πως δεν έχει καμία τύχη να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για κλεισμένη συμφωνία με τη Μάλαγα, με συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Η συμφωνία δε αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

*Εξέλιξη: Λίγη ώρα αργότερα ο Μίτσελ ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μάλαγα.

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Η στήλη "Πληροφοριοδότης" της εφημερίδας "Ωρα των σπορ", αποκαλύπτει... θερμό επεισόδιο στα αποδυτήρια ομάδας της Super League. Όπως τονίζεται υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ δύο βασικών ποδοσφαιριστών, το οποίο ήταν έτοιμο να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η... ένταση εκτονώθηκε.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΓΙΑ ΡΕΤΣΟ

Ακόμη μια ομάδα προστίθεται στη λίστα αυτών που έχουν βάλει στο... στόχαστρό τους τον Παναγιώτη Ρέτσο. Σύμφωνα με τη "liveSPORT" συνεργάτης του προπονητή της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιελ, θα βρεθεί την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρακολουθήσει τον νεαρό άσο αγωνιζόμενο απέναντι στη Μπεσίκτας.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ

Όπως αναφέρεται επίσης στη στήλη "Πληροφοριοδότης" της "Ώρας των Σπορ", προπονητής ομάδας της Super League δεν έχει πληρωθεί εδώ και τέσσερις μήνες, ωστόσο δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω. Εκτιμάται δε πως θα κάνει ακόμη λίγη υπομονή για να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια θα αποχωρήσει με "ψηλά το κεφάλι και άδειες τις τσέπες".

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Σύμφωνα με τη στήλη "Δούρειος ίππος" της εφημερίδας "liveSPORT", υπάρχει σιγουριά στις τάξεις των ομάδων που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού πως ο Ηρακλής δεν θα καταφέρει να πάρει άδεια και θα υποβιβαστεί ακόμη και στην περίπτωση που καταφέρει να σωθεί βαθμολογικά. Παράλληλα υπάρχει πεποίθηση ότι η Βέροια δεν θα καταφέρει να σωθεί αγωνιστικά.

ΤΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK