Ο Κούγιας, η ζωντανή μετάδοση και ο Δώνης που δεν "ψήνεται"

Ο τρόπος με τον οποίο γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για να αποσπάσει την υπογραφή του Γιώργου Δώνη ο Αλέξης Κούγιας δεν ήταν από αυτούς που χαρακτηρίζουμε συνηθισμένους.

Ο Κούγιας, η ζωντανή μετάδοση και ο Δώνης που δεν "ψήνεται"

Σε... ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Γιώργο Δώνη ο Αλέξης Κούγιας οποίος επίσης παραδέχθηκε ότι θα... στενοχωρηθεί πολύ αν δει τον Μακεδόνα προπονητή σε άλλη ελληνική ομάδα.

Οπως ενημερώνει το Sportlarissa.gr, o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε ανοιχτή πρόταση στον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει τη θέση του προπονητή της ΑΕΛ μέσα από το AEL Radio, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο lao προσθέτοντας παράλληλα πως θα ήταν αρκετά πληγωμένος βλέποντάς τον να πηγαίνει σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Για το ενδιαφέρον Κούγια για Δώνη το Contra.gr σας ενημέρωσε έγκυρα και έγκαιρα από το μεσημέρι της Τρίτης.

Aπό την πλευρά του ο Μακεδόνας τεχνικός διέψευσε στο περιβάλλον του ότι προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και επαγγελματικά. Είναι κάτι που, όπως τόνιζε, δεν τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση αφού έχει θέσει ως προτεραιότητά του να δουλέψει σε ευρωπαϊκό σύλλογο μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Ασία.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK