Ο κυβερνητικός συνέταιρος υπέρ του ΠΑΟΚ με ανακοίνωση

Η πίεση του ΠΑΟΚ κλικακώνεται σ' όλα τα επίπεδα. Ακόμη και ο κυβερνητικός εταίρος, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας μιλώντας μάλιστα για απόφαση νομικά αστήρικτη.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ κύπελλο EUROKINISSI

Oι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν είναι κόμμα αντιπολίτευσης. Συγκυβερνούν τα τελευταία τρία χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό η γνώμη τους για τα πράγματα είναι βαρύνουσα.

Υπό αυτήν την έννοια η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεσσαλονίκης έχει τη δική της σημασία.

Μεταξύ άλλων τονίζουν:

Αν και αρχή μας είναι να μην σχολιάζουμε δικαστικές αποφάσεις, δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς όταν βλέπουμε να αδικούνται κατάφωρα και για ακόμα μια φορά ομάδες της Θεσσαλονίκης, από αποφάσεις των αρμόδιων δικαιοδοτικών οργάνων.

Πρόσφατο παράδειγμα η άδικη και αυστηρή απόφαση τιμωρίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, λόγω της καταδικαστέας πράξης αυθορμητισμού και απερισκεψίας ενός φιλάθλου του ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, πέρα από το ότι κρίνεται σχεδόν, νομικά αστήρικτη, δημιουργεί και επικίνδυνο δεδικασμένο, καθώς με αυτόν τον τρόπο και με την αυστηρότητα που θα κρίνονται παρόμοια ασήμαντα περιστατικά, θα διακόπτονται ποδοσφαιρικοί αγώνες, θα αφαιρούνται από τις ομάδες κερδισμένοι βαθμοί και θα κρίνονται αποτελέσματα ή ακόμα και πρωταθλήματα.

Δυστυχώς, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ανέκαθεν αντιμετωπίζονταν ως "αποπαίδια", αφού ανάλογες αδικίες υπέστησαν στο παρελθόν και τα αθλητικά σωματεία του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά και του ΑΡΗ. Δεν αντιμετωπίζονται όμως με την ίδια σπουδή και αυστηρότητα, πολύ σοβαρότερα περιστατικά που συμβαίνουν στις ομάδες της πρωτεύουσας, κάνοντας εμφανή τον άδικο και μη αντικειμενικό τρόπο κατά την απονομή δικαιοσύνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK