Ο Μποτία αποκάλυψε το λόγο που... σέρνεται ο Ολυμπιακός

Τελικά υπάρχει εξήγηση για την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο είτε παίζει σε ντέρμπι, είτε σε, θεωρητικά, ευκολότερο παιχνίδι. Το αποκάλυψε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", Αλμπέρτο Μποτία.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
botia EUROKINISSI

Μπορεί να αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 60ο λεπτό και να βρισκόταν μπροστά στο σκορ, παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό με αμφισβητούμενο πέναλτι και η υπόθεση τίτλος, μοιάζει δύσκολη υπόθεση.

Οι "ερυθρόλευκοι" ακόμα και με παίκτη παραπάνω δεν έδειχναν να έχουν τη... φλόγα μέσα τους, κάτι που παραδέχθηκε και ο Μποτία με δηλώσεις του στην NOVA!

"Νομίζω έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση το ότι δεν κρατάμε την μπάλα. Sτα τελευταία λεπτά δεν έχουμε δυνάμεις και είναι ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, to ότι δεν κρατάμε τη νίκη, από την αρχή της φετινής χρονιάς", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δήλωσε για το παιχνίδι:

"Είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Κρατούσαμε τη νίκη στα χέρια μας, ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά. Δεν κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ και είδατε τι συνέβη με το πέναλτι που κέρδισαν, το οποίο είναι έξω από την περιοχή.

Αυτό είναι κάτι ακόμα που συμβαίνει όλη τη χρονιά, δείτε τι γίνεται όλη τη σεζόν, δεν πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας κρατούσαν ψηλά στη βαθμολογία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK