Ο Μπρκιτς έπαθε... Λεάλι!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ζέλικο Μπρκιτς, όμως μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν... τσιμπάει. Όλοι κολλάνε στις απαγορευτικές ετήσιες αποδοχές του.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
zeljko Brkic EUROKINISSI SPORTS

Περίπου τέτοια εποχή πριν από ένα χρόνο ο δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου πορτιέρε από την Ουντινέζε, με σκοπό να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μπρκιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 400.000€. Ποσό που ένα χρόνο αργότερα αποτελεί τροχοπέδη στις προσπάθειες αποδέσμευσης του!

Μετά τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Ρέι οι θέσεις κάτω από τα γκολπόστ έχουν κλείσει και ο Σέρβος άσος δεν έχει θέση στο ρόστερ, όμως όπου κι αν προτάθηκε, πήρε αρνητική απάντηση (όπως την πάτησε και η Γιουβέντους με την περίπτωση του Λεάλι μέχρι να βρεθεί η Ζούλτε Βάρεγκεμ).

Έτσι στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να τον αποδεσμεύσουν είτε με το μικρότερο δυνατό κόστος, είτε να βρουν ομάδα που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Στην Ιταλία πάντως, που έκανε το όνομα του, οι πόρτες παραμένουν... κλειστές.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK