Ο Ντοναρούμα από τον Αστέρα στη Μίλαν!!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει ένα απίστευτο μεταγραφικό ντόμινο: πως ο δαιμόνιος Ραϊόλα έχει συμπεριλάβει στην ανανέωση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με την Μίλαν, την αγορά από τους “ροσονέρι” και του αδερφού του Αντόνιο. Τα λεφτά που προορίζονται για Τρίπολη, το αγκάθι με το ποσοστό της Τζένοα και η εμπλοκή Έλληνα ατζέντη.

Ο Ντοναρούμα από τον Αστέρα στη Μίλαν!!

Γιατί στον Αστέρα Τρίπολης... παρακαλάνε να ανανεώσει ο Τζανλουϊτζι Ντοναρούμα με την Μίλαν; Πως μπορεί να εμπλέκεται στην ουσία αυτής της πολύκροτης υπόθεσης η ΠΑΕ της Αρκαδίας; Και τι σημαντικό οικονομικό όφελος μπορεί να προκύψει για τους Μπάκο – Καυμενάκη; Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος βοήθησε τον Αστέρα Τρίπολης να αποκτήσει σχέσεις με εκ των κορυφαίων ατζέντηδων, Πίνο Ραϊόλα. Έτσι προέκυψε η απόκτηση ως ελεύθερου από την Τζένοα του Αντόνιο Ντοναρούμα, που αποδείχθηκε πολύ έξυπνη κίνηση. Γιατί από εκεί που ο Αστέρας τον πήρε τσάμπα, μόλις ένα χρόνο μετά βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για να πάρει πάνω από μισό εκ. €, από την πώλησή του!!

Στο νέο “πακέτο”,λοιπόν, της ανανέωσης του πελάτη του, του μικρού Ντοναρούμα, με την Μίλαν, ο δαιμόνιος Ραϊόλα έχει συμπεριλάβει και την αγορά του μεγαλύτερου Ντοναρούμα, του Αντόνιο, ο οποίος ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης!!Κομμάτι το οποίο έχει αναλάβει ο Έλληνας ατζέντης, Αντώνης Αποστολόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα τωνagentsτο ποσό που έχει υπολογιστεί για να ξοδευτεί προκειμένου ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να έχει από την νέα σεζόν παρεούλα στην Μίλαν τον αδερφό του Αντόνιο Ντοναρούμα, είναι σχεδόν φιξαρισμένο. Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο (προσεγγίζει την... παλιά ταρίφα του Αστέρα, για παίκτες του που πουλούσε στο εξωτερικό).

Τι απομένει; Να ξεκαθαριστεί το ποσοστό της Τζένοα. Ο Αστέρας μπορεί να απέκτησε στα τέλη του περσινού Ιούλη τον Αντόνιο Ντοναρούμα ως ελεύθερο αλλά η Τζένοα για να τον αφήσει ελεύθερο εξασφάλισε ποσοστό μεταπώλησης 30 %. Τώρα στον Αστέρα θέλουν να την μειώσουν έτσι ώστε να πάρουν περισσότερα χρήματα από την πιθανή πώληση του Ντοναρούμα στον Μίλαν. Όπως φαίνεται πάντως η ανανέωση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στην Μίλαν μάλλον θα έχει χαπι εντ...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

24MEDIA NETWORK