Ο Ομπράντοβιτς κάνει... χρυσό τον Πρίντεζη!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr για την προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, να αποκτήσει τον Γιώργο Πρίντεζη. Τρελά λεφτά στα πόδια του Έλληνα πάουερ φόργουορντ, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες από τον Ολυμπιακό.

Ο Ομπράντοβιτς κάνει... χρυσό τον Πρίντεζη!
obradovic printezis

Η Φενέρ είναι μία από τις ομάδες που και φέτος έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρωλίγκα, με στόχο να φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο. Ευελπιστεί ότι θα τα καταφέρει φέτος, στοFinal4 που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο βλέπει ήδη για την επόμενη χρονιά και κάνει τα πλάνα της, όπως είναι λογικό με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να μην επιθυμεί να χάσει παίκτη που τον θέλει και θα μπορούσε να τον έχει στο ρόστερ του.

Γενικά οι Τούρκοι, που δεν φείδονται χρημάτων, έχουν μία τάση και μία αδυναμία να ψωνίζουν από Ελλάδα. Είτε παίκτες είτε προπονητές και παρόλο που γνωρίζουν ότι πληρώνουν με υπεραξία, δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πριν από 2-3 χρόνια η Φενέρ είχε κάνει κίνηση για να αποσπάσει το ναι και την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έχει ήδη στο ρόστερ της τον Κώστα Σλούκα, στον οποίο προσέφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, που δεν ήταν διατεθειμένος να του προσφέρει ο Ολυμπιακός την δεδομένη χρονική στιγμή.

ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΖΕΛΙΜΙΡ

Οι πληροφορίες από την Τουρκία θέλουν την Φενέρ να έχει βάλει στο μάτι ένα ακόμα παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα να προσφέρει γη και ύδωρ προκειμένου να τον πείσει και να τον δελεάσει να πει το ναι. Και φυσικά έχει δώσει το πράσινο φως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι. Προς το παρόν δεν έχει ανανεωθεί. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Έλληνα διεθνή φόργουροντ, που μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, είναι τόσο δελεαστική οικονομικά, που δεν πρόκειται να την βρει όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά από καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα κάνει πρόταση στον Πρίντεζη έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά!! Με την πρόταση μάλιστα να αναμένεται να κατατεθεί άμεσα στον παίκτη αλλά θα έχει ισχύ για μικρό χρονικό διάστημα. Οι Τούρκοι ίσως να είναι μάλιστα διατεθειμένοι να το αυξήσουν λίγο ακόμα το ποσό αυτό, αν δουν τον παίκτη να είναι θετικός. Θα πιέσουν όμως η απάντηση να είναι άμεση, ειδάλλως η προσφορά αυτή δεν θα ισχύει.

Αυτό δεν αποκλείει να επανέλθουν το καλοκαίρι εκ νέου, αλλά πιθανότατα όχι με το ίδιο νούμερο στην προσφορά τους.

ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΑΝΑ "ΟΧΙ"

Ως γνωστό ο Πρίντεζης και στο παρελθόν έχει απορρίψει πιο συμφέρουσα οικονομική πρόταση για τον ίδιο, από την ΤΣΣΚΑ προκειμένου να μείνει στον Ολυμπιακό. Η διαφορά τότε ήταν κοντά στις 300 με 500 χιλιάδες ευρώ. Ο διεθνής άσος των ερυθρολεύκων φέτος περιμένει και την γέννηση του πρώτου του παιδιού, της κόρης του, οπότε λογικά θα έχει στο μυαλό του ότι θα θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ωστόσο η Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς ναι ένα τσιγάρο δρόμος που λέμε, καμία σχέση με την απόσταση αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες της Μόσχας.

Σίγουρα το δέλεαρ θα είναι μεγάλο μόλις γίνει η επίσημη πρόταση. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Έλληνας φόργουορντ και πάλι θα δείξει προτίμηση στον Ολυμπιακό θυσιάζοντας ένα ποσό προκειμένου να παραμείνει ντυμένος στα ερυθρόλευκα. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι το τι θα του προσφέρει ο Ολυμπιακός δεν θα το γνωρίζει επισήμως, πριν και το τέλος των τελικών της Α1. Και η πρόταση της Φενέρ θα έχει ισχύ από την μέρα που θα την καταθέσει για 15 μέρες περίπου. Ξαναλέμε οι πληροφορίες λένε 2,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο!!!!!

Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Πρίντεζης είναι πλέον 32 ετών και πιθανότατα θα υπογράψει το τελευταίο του ηγεμονικό συμβόλαιο. Οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν κλειστό διετές με οψιόν για ένα ακόμα χρόνο. Τουτέστιν εγγυημένα 5 εκατομμύρια.

Ν.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK