Ο Ουάρντα θέλει να πάει στη... Γιουνάιτεντ!

Γιατί η Εβερτον δεν δανείζει ξανά αλλά μόνο πουλάει τον Μιραλάς και τι ζητάει; Πόσες πραγματικές πιθανότητες υπάρχουν για να έρθει ο Πάουλο Σόουζα στον Ολυμπιακό; Ποιος άλλαξε τους πιθανούς καλοκαιρινούς προορισμούς του Ρισβάνη; Γίνεται και Μιχελ και Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ; Αγγλοι και Γερμανοί για τον "Φαραώ".

Ο Ουάρντα θέλει να πάει στη... Γιουνάιτεντ!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΟΥΤΕ 1% ΓΙΑ ΣΟΟΥΖΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σύμφωνα με τoν " Agent Greek" της " Sportday" το σενάριο Πάουολο Σοουζα για προπονητής στον Ολυμπιακό δεν έχει ούτε... 1% πιθανότητα να επιβεβαιωθεί! Τόσο καλά δηλαδή...

Πρώτον, για οικονομικούς λόγους αφού στην Κίνα παίρνει καθαρά 3 εκατομμύρια το χρόνο και για να επιστρέψει στην Ευρώπη θα ήθελε τουλάχιστον 2 μύρια. Και δεύτερον, το να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα αποτελεί την τελευταία επιλογή στο μυαλό του.

Αν γυρίσει πάντως στην Ευρώπη το καλοκαίρι, τότε πιθανότατα να το κάνει για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, στην οποία τεχνικός διευθυντής πήγε ο πρώην (και) του Ολυμπιακού Εντουάρντο Μαθία, με τον οποίο έχει... σούπερ σχέση.

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως άλλαξαν οι... προορισμοί του Σπύρου Ρισβάνη. Συγκεκριμένα από εκεί που έλεγε "... ή επιστρέφω στον Ολυμπιακό ή εξωτερικό", τώρα και συγκεκριμένα μετά την ανανέωση του Κάναντι, ψηφίζει Περιστέρι!! Προφανώς κι εφόσον δεν τον κρατήσουν ξανά στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ...

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΧΕΛ

Ο " ΚΛΙΚΑδόρος" της " Livesport" επαναφέρει την... υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαδημητρίου στον ΠΑΟΚ της ερχόμενης σεζόν. Τον θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που θα συνεχίσει στον "δικέφαλο" και με τον Παπαδημητρίου είχαν μια άριστη συνεργασία για 3 χρόνια στη Ξάνθη.

Το... νεότερο της στήλης, σε αυτή την υπόθεση, είναι πως ο Λουτσέσκου δεν θέλει να... φαγωθεί και ο Λουμπός Μίχελ. Δηλαδή να πάει ο Παπαδημητρίου στη θέση του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή. " Ο Ρουμάνος θα ζητήσει την προσθήκη του Παπαδημητρίου κι αν τυχόν ο Σαββίδης βρει την... ευκαιρία να κάνει την αφαίρεση του Μίχελ θα είναι έτερον εκάτερον" αναφέρει το δημοσίευμα.

Στην ίδια στήλη επισημαίνεται πως μπορεί το συμβόλαιο του Απόστολου Βέλλιου στην Νότιγχαμ Φόρεστ να τελειώνει τον Ιούνιο του 2020 αλλά ο ατζέντης του Πολ Κουτσολιάκος θεωρεί ότι θα έχει αποδεσμευτεί πολύ νωρίτερα από την αγγλική ομάδα

ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΑΡΑΩ"

Στη Θεσσαλονίκη λένε πως το καλοκαίρι ο Αμρ Ουάρντα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απριόρι πως θα παραμείνει στο ρόστερ του "δικεφάλου". Ήδη το όνομα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού παίζει σε διάφορα σημεία του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, πόσο μάλλον από την στιγμή που όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή του Έκτορ Ράουλ Κούπερ για το Μουντιάλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έγκυρη στήλη " Πληροφοριοδότης" της " Ωρας", σκάουτς γερμανικών κι αγγλικών ομάδων παρακολούθησαν τα δυο φιλικά της Αιγύπτου με Πορτογαλία και Ελλάδα αποκλειστικά για τον Ουάρντα. Πήγαν για να τον περάσουν από “μικροσκόπιο”, παρότι στο ένα φιλικό αγωνίστηκε μόλις 25΄και στο άλλο (με την Εθνική μας) μισό ημίχρονο.

Αυτό πάντως που ξέρουμε εμείς είναι πως ο Αμρ Ουάρντα είναι τόσο πολύ στα πάνω του, που πρόσφατα όταν ρωτήθηκε που θα πάει είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου(;) " εγώ πάντως πιστεύω πως μπορώ να παίξω στην Γιουνάιτεντ"! Δηλαδή στο παραδοσιακά... αντίπαλο δέος της Λίβερπουλ του συμπατριώτη και φίλου του Μοχάμεντ Σαλάχ...

ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ

Πάμε τώρα στη στήλη " RED FILES" του " Κόκκινου Πρωταθλητή" που φιλοξενεί διάφορες... ζουμερές πληροφορίες.

Για ΜΙΡΑΛΑΣ: η Έβερτον το καλοκαίρι θα δώσει προτεραιότητα για την πώληση του Βέλγου στην ομάδα που θα της κάνει την καλύτερη προσφορά σ... μετρητά! Άρα τον πουλάει ΜΟΝΟ και δεν τον ξαναδανείζει.

Για ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ: σύμφωνα με ενημέρωση από την Αγγλία η Λέστερ που το καλοκαίρι θα πουλήσει τον Μαχρέζ σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει ως Νο 1 υποψήφιο αντικαταστάτη του στη σχετική λίστα της τον Γάλλο της Παρί που μένει ελεύθερος. Και ο Μπεν Αρφα, θυμίζουμε έχει βάλει ως προτεραιότητα καριέρας την επιστροφή του στην...Πρεμιερ Λιγκ.

Και για ΡΟΥ: ο σεντερ φορ της Μέτς σε συνέντευξή του, αρνήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και την προοπτική της μετακόμισις του στην Ελλάδα! Κάτι που σχολιάστηκε μέχρι...παρεξηγήσεως

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK