O Παπάζογλου "τρώει" τη θέση πρώην φορ του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Αναστασίου τον "έκοψε" από την Κορτράικ και ο Θανάσης Παπάζογλου πήγε δανεικός σε ομάδα στην οποία ανήκει επιθετικός που είχε ο Έλληνας προπονητής στον Παναθηναϊκό!

O Παπάζογλου "τρώει" τη θέση πρώην φορ του Παναθηναϊκού

Ένα περίεργο ποδοσφαιρικό "τρίγωνο" συνθέτουν οι Θανάσης Παπάζογλου - Γιάννης Αναστασίου - Βάλμιρ Μπερίσα με τη νορβηγική Άλεσουντ κοινό σημείο επαφής

Την Παρασκευή η ένατη πέρυσι στο πρωτάθλημα της χώρας των φιορδ (και όγδοη εφέτος μετά τα μισά της σεζόν) ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική Κορτράικ.

Μέχρι εδώ τίποτα δεν διαφέρει από κάθε άλλη μεταγραφική ιστορία. Ποιος ωστόσο είναι προπονητής της βελγικής ομάδας και ποιον επιθετικό θα παλέψει να εξοστρακίσει ο Έλληνας φορ;

Μα φυσικά ο Αναστασίου, ο οποίος πηγαίνοντας στη βελγική ομάδα δεν είχε στα πλάνα του τον Παπάζογλου παρότι πέρυσι τον είχε πάρει στη Ρόντα, και ο Μπερίσα, ο Σουηδός επιθετικός που βρέθηκε στον Παναθηναϊκό την εποχή των Νταμπίζα-Αναστασίου δίχως να στεριώσει.

Ο Μπερίσα υπέγραψε (ως ελεύθερος από την ολλανδική Καμπούρ) στην Άλεσουντ τον Μάιο, πριν από την έναρξη της Elitererien, συμβόλαιο για τρία χρόνια. Μέχρι τώρα όμως και σε 17 ματς πρωταθλήματος έχει παίξει στα 13, αλλά στα 12 μπήκε αλλαγή χωρίς να βρει δίχτυα.

Επειδή ο Μοσταφά Αμπντελαουέ των 8 γκολ δεν κουνιέται από τη βασική 11άδα, τη θέση Σουηδοκοσοβάρου θα διεκδικήσει πλέον ο Παπάζογλου. Κι αν μείνουμε στο γεγονός πως "ήταν ο παίκτης που αναζητούσαμε", όπως ειπώθηκε στην παρουσίασή του, ο άλλοτε φορ των Άρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΟΦΗ και Ατρομήτου έχει αυτομάτως το προβάδισμα έναντι του νέου συμπαίκτη του.

Μένει να το εκμεταλλευτεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK