Ο Πέτγουεϊ ψάχνει... μαγαζί για να τραγουδήσει μαζί με τον Τσαλίκη!

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ από το 2015 έχει αποχωριστεί τη χώρα μας, αλλά απ' ότι φαίνεται του έχει μείνει ανεξίτιλος ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης. Ο Mr ."φωτιά με φωτιά" ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά ζητάει τη βοήθεια του Τσαλίκη στο νέο του εγχείρημα!

Ο Πέτγουεϊ ψάχνει... μαγαζί για να τραγουδήσει μαζί με τον Τσαλίκη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό για δύο λόγους: από το πέρασμά του για τέσσερα χρόνια από την χώρα μας (αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό, Ρέθυμνο και Ολυμπιακό), αλλά και για τις... καλλιτεχνικές του ανησυχίες, αφού ο 31χρονος είχε ξεχωρίσει για την αγάπη του στον Πάνο Κιάμο και συγκεκριμένα στο τραγούδι του "Φωτιά με φωτιά".

Ο Αμερικανός φόργουορντ πλέον αγωνίζεται για λογαριασμό της Πίναρ Καρσίγιακα στην Τουρκία, αλλά φαίνεται πως δεν ξεχνάει την ελληνική διασκέδαση, κάνοντας ανοικτό κάλεσμα στον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Θέλω να βρω μερικά άτομα για μπάντα, έναν ιδιοκτήτη κέντρου που θα με άφηνε να κάνω εξάσκηση και να τραγουδήσω ένα βράδυ ως πρώτος τραγουδιστής. Γιώργο Τσαλίκη θα με βοηθήσεις; "

Λέτε ο Μπρεντ να βρεθεί στην Αθήνα να τραγουδήσει στο πλάι του Τσαλίκη στο Καραμέλα και να έχουμε την τύχη να τον απολαύσουμε για άλλη μία φορά να τραγουδάει με τον δικό του τρόπο το "Φωτιά με Φωτιά";

News 24/7

24MEDIA NETWORK