Ο πιτσιρικάς γιος του Τιλί δίνει σόου βλέποντας εν δράσει τον πατέρα του!

Ο Κιμ Τιλί επέστρεψε στους αγώνες της Stoiximan.gr Basket League παίρνοντας τη θέση του Κάιλ Γουίλιτζερ και στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη είχε έναν προσωπικό φαν: τον μικρό του γιο (VIDEO).

Ο πιτσιρικάς γιος του Τιλί δίνει σόου βλέποντας εν δράσει τον πατέρα του!

Μετα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τα παρκέ ελέω του σοβαρού τραυματισμού του, ο Κιμ Τιλί επανεμφανίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague έχοντας πολύ καλή απόδοση ενώ τη Δευτέρα δήλωσε "παρών" και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού πήρε τη θέση του Κάιλ Γούλιτζερ στο ρόστερ του Ολυμπιακού και αγωνίστηκε απέναντι στον Άρη.

Στο ματς αυτό ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ είχε πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα, ωστόσο αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού το ωραίο κομμάτι της υπόθεσης είναι πως είχε κάποιον στο σπίτι να τον υποστηρίζει φανατικά...

Αυτός ήταν ο γιος του, με τον Τιλί να ανεβάζει video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και να τον δείχνει να είναι... κολλημένος στην τηλεόραση και να δείχνει με το δάχτυλο τον πατέρα του κατά τη διάρκεια μίας επίθεσης του Ολυμπιακού.

Όταν μάλιστα αυτή κατέληξε με εύστοχο τρίποντο του Τιλί, το παιδί εντυπωσιάστηκε και έστρεψε το πρόσωπό του προς την κάμερα φανερώνοντας τον ενθουσιασμό του...

"Μπαμπά", το σχόλιο που έκανε ο Τιλί στο λογαριασμό του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK