Ο πραγματικός αρχηγός

Ο πραγματικός αρχηγός
Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και σήμερα όπως και κάθε μέρα-πριν πάω δουλειά ανοίγω και ρίχνω μια ματιά στα νέα της ομάδος μου και του πρωταθλήματος γενικά. Σήμερα, λοιπόν, διάβασα ότι μετά την ήττα στο Ηράκλειο κάποιος ή κάποιοι έβριζαν του παίχτες του Ολυμπιακού για την ήττα στο Ηράκλειο. Συνηθισμένα. Πληγώθηκαν τα "καημένα" και ξέσπασαν.

Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση και με έκανε πραγματικά να νιώσω αηδία ήταν ότι ένα μπουκάλι πέτυχε τον "αιώνιο αρχηγό μας"-όπως τον αποκαλώ- Djordjevic. Δεν γνωρίζω αν το μπουκάλι ήταν για τον Djole ή απλώς έτυχε να πετύχει τον ίδιον. Εμείς που ζούμε εδώ στην Αυστραλία και καθόμαστε και ξενυχτάμε για να δούμε λίγο μπάλα και ειδικά το Ολυμπιακό τα βλέπουμε τα πράγματα κάπως αλλιώς.

Δεν θεωρούμε-εγώ ειδικά-το Ολυμπιακό αήττητη ομάδα και ότι θα πάρει Champions League τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός έχασε από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Βέβαια και θα έχανε αυτά τα δύο παιχνίδια. Όποιος βλέπει μπάλα ξέρει. Όποιος βλέπει όμως τα παιχνίδια μπορεί να καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός αν πιάσει λίγο απόδοση δεν μπορεί να χάσει στην Ελλάδα.

Να επιστρέψω όμως στο θέμα μου. Ο Djordjevic για μένα είναι με διαφορά ο καλύτερος ξένος που έχει περάσει από την Ελλάδα τα χρόνια που εγώ βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι ο παίχτης που μας έχει χαρίσει αμέτρητες όμορφες στιγμές και όχι μόνο στου οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι ο παίχτης που πήρε τον Ολυμπιακό απ' το χέρι και τον οδήγησε σε 7 σερί τίτλους. Τι κι αν πέρασαν Giovanni,Rivaldo,Καρεμπέ, αν δεν έπαιζε ο Τζόλε ο Θρύλος δεν τράβαγε.

Αυτό πιστεύω ότι ισχύει και τώρα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πραγματικά ανατρίχιασα όταν διάβασα ότι αυτός ο άνθρωπος έφαγε μπουκάλι από "φίλους" του Ολυμπιακού. Αυτοί οι "φίλοι" που για χάρη τους ο Ολυμπιακός θα παίξει με οπαδούς τον Νοέμβριο στο Καραισκάκη.

Εκ μέρους των πραγματικών φίλων του Ολυμπιακού, Djole Zao mi je.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Χ. Λάκατας
Μελβούρνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK