Ο... πυροσβέστης Λιβάγια, το εμπόδιο για Μάντσον και τι θέλει η ΑΕΚ για Γαλανόπουλο

Ξεζουμίσαμε τις στήλες των αθλητικών εφημερίδων της Παρασκευής και παρουσιάζουμε τα καλύτερα παρασκήνια. Τι χρέωσε ο Λιβάγια στον Μανόλο Χιμένεθ και δεν ζήτησε συγγνώμη, η λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες και ο αντι-Τσίμιροτ από την.. Ολλανδία που εξετάζεται.

Ο... πυροσβέστης Λιβάγια, το εμπόδιο για Μάντσον και τι θέλει η ΑΕΚ για Γαλανόπουλο

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΕΝΙΩΣΕ... ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ!

-- Ξεκινάμε την ανάγνωση με την Γάτα και τον " Ευαγγελιστή " με ένα αποκαλυπτικό παρασκήνιο όσον αφορά τον... άτακτο Όγκιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος είχε... οργισμένες αντιδράσεις όταν έμαθε πως δεν θα βρεθεί στην ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως αργότερα το μετάνιωσε και ας κράτησε για ώρα το επεισόδιο. Με μία διαφορά όμως. Δεν ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του!

Κι αυτό γιατί θεωρεί πως... εξαπατήθηκε με τη μη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα στο ντέρμπι, σκεπτόμενος πως το "πρόδωσαν"!

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ σχολίασαν τον έντονο διάλογο του Βράνιες με τον Χιμένεθ και το ρόλο του Μάρκο Λιβάγια ως διερμηνέα... πυροσβέστη. Σε περίπτωση που χρειαζόταν να επέμβει.

-- Συνεχίζοντας στην ίδια στήλη μαθαίνουμε πως το συμβόλαιο του Λούκας Βιγιαφάνιες έχει έναν ειδικό ρόλο με πολλές αναγνώσεις. Συγκεκριμένα είναι για 2.5 +1 σεζόν με τις μεγαλύτερες απολαβές να είναι την τελευταία χρονιά και να κυμαίνονται στις 900.000€. Θυμίζουμε πως η Αλάνιασπορ δίνει μάχη για την παραμονή και αν την χάσει ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα εντός της ομάδας.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΟΥΡΟΣ

-- Πάμε και στην Sportdaιy και τον " Τρελό του Χωριού ". Υπάρχει εξήγηση για την επιλογή του Όσκαρ Γκαρθία να ξεκινήσει τον Ούρος Τζούρτζεβιτς κόντρα στην ΑΕΚ και όχι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ισπανός ήθελε έναν παίκτη που να πατάει συνεχώς στην περιοχή και ο Σέρβος εμφανίζεται πιο... συνεπής σε αυτό το ρόλο.

Στον Ιρανό αρέσει να κινείται αρκετά γύρω-γύρω, κάτι που δεν ήταν στα πλάνα του Γκαρθία που δεν... διαπραγματεύεται.

-- Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Μάντσον ήταν πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ και για οικονομικούς λόγους, όμως ο άσος του Ατρόμητου πιάνει θέση ξένου και αυτομάτως δημιουργείται πρόβλημα, αφού έχουν συμπληρωθεί!

Έτσι στράφηκαν στην περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη όμως υπάρχει ανησυχία και επιφύλαξη μήπως ο παίκτης είναι... καπαρωμένος από αλλού. Δεν είναι τυχαίο που αποσύρθηκε την Παρασκευή ο "δικέφαλος" για να μην την πατήσει αλά... Μολέδο.

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!

-- Όπως διαβάζουμε στον Γαύρο ο Ολυμπιακός μετά τον Ίβιτσα Ίβουσιτς έφερε κι άλλον Βαλκάνιο τερματοφύλακα! Ο λόγος για τον 17χρονο Τσαλάκοβιτς, ο οποίος ανήκει στην Ολιμπίκ Σαράγεβο και θα δοκιμαστεί στου Ρέντη.

Οι συστάσεις είναι εξαιρετικές και οι ερυθρόλευκοι είναι γνωστό πως επενδύουν σε ταλέντα. Θα κάνει κάποια τεστ με την Κ20 και αν πείσει τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή του.

ΤΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ

-- Κλείνουμε με Ώρα των Σπορ. Ο Κώστας Γαλανόπουλος άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό και εντυπωσίασε τους σκάουτς των Ουντινέζε και ΣΠΑΛ. Μάλιστα σημείωσαν το όνομα του στο μπλοκάκι τους, ανεβάζοντας έτσι την χρηματιστηριακή του αξία.

Πάντως να γίνει μία κίνηση τώρα μοιάζει δύσκολο και λόγω των απαιτήσεων της ΑΕΚ, αφού στην Ένωση κοστολογούν τουλάχιστον 5.000.000€ τον 20χρονο μέσο. Το ποσό μοιάζει απαγορευτικό για την ΣΠΑΛ, όχι όμως την Ουντινέζε...

-- Τέλος στη στήλη " Πληροφοριοδότης " διαβάζουμε πως μία από τις εναλλακτικές του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή για αντι-Τσίμιροτ είναι και ο Βόιτσεκ Γκόλα της Ναϊμέχεν.

Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και οι απατήσεις των Ολλανδών δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές. Ο Πολωνός άσος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές και βρίσκεται σε καλή ηλικία (25 ετών).

News 24/7

24MEDIA NETWORK