Ο Σαββίδης απάντησε στην "χούντα" του Καραπαπά (και)με... χαρτοπετσέτες!

Μια... ρετρό φωτό με τον Πατακό να χειρονομεί στον Σιδέρη που φοράει το...8, η οποία πέρασε στην ιστορία σαν "το χέρι της Χούντας σταματάει τον Ολυμπιακό", ήταν το αλληγορικό σχόλιο του Καραπαπά, στη βαριά τιμωρία των "ερυθρόλευκων".Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στην "αγάπη" του στα ελληνικά και στα ρώσικα και με... χαρτοπετσέτες!

Ο Σαββίδης απάντησε στην "χούντα" του Καραπαπά (και)με... χαρτοπετσέτες!

Η κόντρα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, με τον γιο και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Σαββίδη στα social media συνεχίστηκε και μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής. Πλέον είναι κάτι σαν... εβδομαδιαίο σίριαλ,με τις αφορμές να βρίσκονται εύκολα...

Αυτή τη φορά ήταν η καμπάνα στους "ερυθρόλευκους" από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας για δυο αγωνιστικές και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Ο Κώστας Καραπαπάς, με το δικό του τρόπο, μέσω... αλληγορικού μηνύματος στο Instagram, χρησιμοποιώντας μια ρετρό φωτογραφία, έστειλε το "μήνυμα" πως προσπαθούν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό για να μην κατακτήσει το 8ο σερί πρωτάθλημα του. Διαβάστε το σχόλιο του

"Ιστορική φωτογραφία από την στιγμή που το χέρι της χούντας σταματάει τον Ολυμπιακό. Στην φανέλα του "Φόντακα", το "8". Οι συνειρμοί δικοί σας", έγραψε και αναφερόταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 22/11/1967, με τους Γιώργο Σιδέρη ( ο "Φόντακας") και τον (αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπαδόπουλο) Στυλιανό Παττακό να... πρωταγωνιστούν στο ενσταντανέ.

Ο Σαββίδης απάντησε στην "χούντα" του Καραπαπά (και)με... χαρτοπετσέτες!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 3-0, ο Γιώργος Σαββίδης δεν το άφησε αναπάντητο, ξεκινώντας το δικό του ποστάρισμα με το γνωστό... "αγάπη μου", που γράφει τελευταία όταν αναφέρεται στον Κώστα Καραπαπά.

"Αγάπη μου τα χρόνια που ασελγούσαν στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ομάδα πέρασαν. Τα χρόνια που η ατιμωρησία ήταν σύνηθες φαινόμενο πέρασαν. Ναι η χούντα έπεσε. Οι Κυριακές επέστρεψαν και πλέον ο καθένας έχει δικαίωμα να ονειρεύεται".

Το ποστ είχε και μήνυμα στα... ρώσικα το οποίο γνωρίζει ακριβώς τι σημαίνει ο παράγοντας του "δικέφαλου": "Τώρα στείλτο για μετάφραση στους δικούς σου. Ξέρεις εσύ αγάπη μου" έγραψε στον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Σε ελεύθερη μετάφραση από τα ρώσικα στα ελληνικά: "πάρε μαζί σου μπόλικες χαρτοπετσέτες, θα σας χρειαστούν ειδικότερα στα αποδυτήρια"!! Το τελευταίο ασφαλώς πήγαινε και στην ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού- ΑΕΚ, πως ο Μποτία έκλαιγε στα αποδυτήρια...

Ο Σαββίδης απάντησε στην "χούντα" του Καραπαπά (και)με... χαρτοπετσέτες!

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 1967

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και προηγείτο με 1-0 χάρη στο γκολ του Λουκανίδη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο τότε "υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης'' της χούντας, Στυλιανός Παττακός, έκανε νόημα σε ένα όργανο της τάξης.

Ο αστυνομικός διέκοψε τον αγώνα και μετέφερε τον Γιώργο Σιδέρη κάτω από τα επίσημα της Λεωφόρου, όπου ο Παττακός φέρεται να του είπε: "παίξει πιο ήρεμα". Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να κερδίζουν 1-0.

Ο Σαββίδης απάντησε στην "χούντα" του Καραπαπά (και)με... χαρτοπετσέτες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK