Ο Βασιλάκης "αθώωσε" και "δικαίωσε" τον Καραντώνη για Φορτούνη

Ήταν ή όχι πέναλτι του Κώστα Φορτούνη, πέναλτι που σήκωσε πολύ σκόνη; Τι υποστήριξε ο Περικλής Βασιλάκης στην "Αθλητική Κυριακή" για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών στον Φασίδη και τι για τον Λιβάγια στη Λάρισα.

Ο Βασιλάκης "αθώωσε" και "δικαίωσε" τον Καραντώνη για Φορτούνη
vasilakis fortounis

Ορθό χαρακτήρισε τον καταλογισμό του πέναλτι στον Κώστα Φορτούνη, μετά την άγαρμπη τοποθέτηση του Φασίδη ο Περικλής Βασιλάκης.

Ο παλαίμαχος ρέφερι και καθηγητής διαιτησίας πλέον, ο οποίος σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις - διαιτητικές αποφάσεις στην "Αθλητική Κυριακή", κλήθηκε να πει τη γνώμη του για το τι ακριβώς συνέβη στη φάση.

Ο Βασιλάκης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως επρόκειτο για απρόσεκτο παιχνίδι του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, ο οποίος έσπρωξε με τον αγκώνα και ανέτρεψε τον Φορτούνη. Εξήγησε μάλιστα ότι δεν θα γινόταν κουβέντα, αν το μαρκάρισμα είχε τελεστεί εκτός περιοχής, αφού θα δινόταν απευθείας φάουλ για απρόσεκτο παίξιμο.

Επίσης τόνισε ότι παράβαση που δεν δόθηκε τελέστηκε και το Σάββατο στο παιχνίδι της ΑΕΚ, όταν ο Λιβάγια ανατράπηκε πάνω στη γραμμή, άρα εντός περιοχής με μαρκάρισμα στον αχίλλειο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK