Ο βοηθός του Μπέντο που... κάνει σόλο καριέρα στην Ελλάδα και η ανησυχία για Χατζισαφί

Ο πρώην βοηθός του Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό που "ψάχνεται" στην Ελλάδα, ο Ζντιέλαρ που πάει Σερβία... πριν πάει Ισπανία, η ανησυχία του Πανιωνίου για τον Χατζισαφί και ο Φιγκέιρας που ήθελε σαν τρελός να φύγει από τον Πειραιά. Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου της ημέρας.

Ο βοηθός του Μπέντο που... κάνει σόλο καριέρα στην Ελλάδα και η ανησυχία για Χατζισαφί

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΨΑΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ

Ο Ρικάρντο Πέρες, βοηθός του Πάουλο Μπέντο κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, δεν ακολούθησε τον Πορτογάλο κόουτς στην Κίνα.

Αντ' αυτού, προτίμησε να κρατήσει τα καλά κονέ που έκανε την περίοδο που βρισκόταν στην Ελλάδα και τώρα θέλει να τα εκμεταλλευτεί, προκειμένου να βρει ομάδα της Football League και να την αναλάβει ως πρώτος προπονητής, όπως διαβάζουμε στη στήλη "Agent Greek" της "Sportime".

ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΣΕΡΒΙΑΣ Ο ΖΝΤΙΕΛΑΡ

Στην ίδια στήλη της εφημερίδας διαβάζουμε πως ο Σάσα Ζντιέλαρ του Ολυμπιακού, πάει τελικά στην Παρτιζάν για να... πάρει το εισιτήριο για Ισπανία.

Όπως του εξήγησε ο μάνατζέρ του, ήταν καλύτερη επιλογή για τον ίδιο η Παρτιζάν, παρά η Λέγκια, καθώς στην πρώτη θα είχε εγγυημένη θέση στην ενδεκάδα. Έτσι, θα μπορεί σε λίγους μήνες κι αφού τα πάει καλά, να του φέρει πρόταση από την Ισπανία, που τόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί ο νεαρός μέσος.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Την έχουν την ανησυχία τους σχετικά με τον Εχσάν Χατζισαφί στον Πανιώνιο, μιας και τον βλέπουν να μη βρίσκει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Γιατί ανησυχούν όμως; Όπως διαβάζουμε στη στήλη "Ο τρελός του χωριού" στη "SportDay", οι "κυανέρυθροι" φοβούνται μη χάσει ο Ιρανός τη θέση του στην αποστολή του Ιράν για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Είναι και κάτι χρήματα από τη FIFA στη μέση που περιμένουν να πάρουν εφόσον ο Χατζισαφί αγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι.

ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ

Σύμφωνα με τη στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport", η μετακόμιση του Φιγκέιρας στην Μπράγκα ήταν τρελή επιθυμία και του ίδιου του παίκτη, ο οποίος έβαλε λυτούς και δεμένους για να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Και στο λιμάνι όμως δεν καίγονταν να τον κρατήσουν, καθώς ο Πορτογάλος μπακ έπαιρνε εύκολα κάρτες, έβγαζε νεύρα στο παιχνίδι του και δεν ήταν τόσο καλός αμυντικά, όσο ο Ελαμπντελαουί. Επίσης, όταν δεν ήταν στην ενδεκάδα... μανούριαζε στου Ρέντη, επηρεάζοντας τους κολλητούς του, Μάρτινς, Σεμπά και Πάρντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK