Οχι στα λάθη του παρελθόντος

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο blog του στο contra.gr για τον επικείμενο μεγάλο προημιτελικό και το μεγάλο στόχο της Εθνικής ομάδας.

Οχι στα λάθη του παρελθόντος

Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ να νικήσουμε σήμερα αν και πριν παίξουμε είχαμε μάθει ότι είχαμε περάσει. Δεν τα καταφέραμε αλλά όπως είχαν έρθει τα πράγματα μάλλον τρίτοι θα τερματίζαμε έτσι και αλλιώς.

Μένει ακόμα το παιχνίδι με την Γεωργία στο οποίο θέλουμε να παίξουμε καλά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να αποκτήσουμε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Και στη συνέχεια έρχονται τα προημιτελικά. Μην μου ζητάτε να επιλέξω μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας.

Και οι δύο ομάδες είναι κατά τη γνώμη μου φαβορί για ένα μετάλλιο, ίσως και για την κορυφή. Εχουν παίξει φανταστικά έως τώρα. Με όποιον και να παίξουμε εμείς θα είμαστε αουτσάιντερ. Δεν είναι στο χέρι μας η επιλογή αλλά και να ήταν δεν θα έπρεπε να κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Μόνο αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό θα επέλεγα τη Γαλλία διότι η Ισπανία είναι ο κακός μας δαίμονας. Αλλά και πάλι σ'ένα βράδυ όλα μπορούν να συμβούν.

Αντικειμενικός στόχος μας είναι να πάρουμε ένα από τα δύο επόμενα νοκ-άουτ παιχνίδια. Αν τα καταφέρουμε θα αποκτήσουμε το δικαίωμα να παίξουμε στο προολυμπιακό τουρνουά, άρα θα έχουμε φτάσει στο μεγάλο μας στόχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK