Οι Άγγλοι ξαναζεσταίνουν το θέμα Μιραλάς

Το σίριαλ της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στο λιμάνι συνεχίζεται. Μπορεί στον Ολυμπιακό να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μια δύσκολη έως απίθανη μεταγραφή, όμως οι Άγγλοι ήρθαν να... αναθερμάνουν τις συζητήσεις με τα όσα γράφουν και να αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι Άγγλοι ξαναζεσταίνουν το θέμα Μιραλάς

Είναι δεδομένα ο μεγάλος πόθος κάθε Ολυμπιακού. Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς που συζητείται από το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι και τόσο... ακατόρθωτη, αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφουν οι Άγγλοι.

Σύμφωνα λοιπόν με νέες αναφορές από μάνατζερ, αλλά κι από διάφορα σχόλια Άγγλων στο twitter, η μεταγραφή του άσου της Έβερτον στον Ολυμπιακό έχει πιθανότητες να πάρει σάρκα και οστά. Άλλωστε είναι δεδομένο πως τόσο ο παίκτης, όσο και οι "ερυθρόλευκοι" είναι κάτι παραπάνω από θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αγγλία γράφτηκε πως ο Μιραλάς είχε νέα συζήτηση με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανή η μετακόμισή του στους "ερυθρόλευκους" τον Ιανουάριο. Ένα σενάριο που... το ονειρεύονται ήδη οι φίλοι του συλλόγου.

Παράλληλα, ακόμη και η επιλογή του Βέλγου να φορέσει κατακόκκινο κουστούμι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σχολιάστηκε στο Νησί ως ένδειξη... της επιθυμίας του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Πάντως στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δύσκολη υπόθεση και κρατούν χαμηλά τη μπάλα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή της...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK