Οι big-4 στο ίδιο τραπέζι (μαζί με όλους τους υπόλοιπους)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά... ψυχραιμία. Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

Οι big-4 στο ίδιο τραπέζι (μαζί με όλους τους υπόλοιπους)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επειδή εσχάτως υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου για το αν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των big-4 στο γραφείο του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη να ενημερώσουμε ότι πράγματι, θα γίνει!

Και σύντομα μάλιστα, την προσεχή Δευτέρα. Εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων θα τα πουν με τον Υφυπουργό για την... κάρτα φιλάθλου.

Κάπου εδώ η πλάκα τελειώνει. Μαζί με τους big-4, που αναμένεται να εκπροσωπηθούν από χαμηλόβαθμα στελέχη,το παρών θα δώσουν όλες οι ομάδες της Superleague και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Λίγκα, Αστυνομία, ΔΕΑΒ) για να συζητήσουν για το θέμα.

Μετά τη συζήτηση δε προφανώς θα προκύψει η ... γνωστή αναβολή. Πολύ δύσκολα η κάρτα φιλάθλου, μέτρο στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά στο θέματης καταπολέμησης της βίας, θα εφαρμοστεί μετά τις 30/3 όπως προβλεπόταν από την προηγούμενη σχετική τροπολογία.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK