Οι Μπακς βρήκαν απίθανο τρόπο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τα 23 του χρόνια και οι Μιλουόκι Μπακς με ένα σμπάρο πέτυχαν δυο... τρυγόνια. Του ευχήθηκαν και ταυτόχρονα... έκαναν την κίνηση τους για να το εκμεταλλευτούν εμπορικά!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) of Greece walks up court after missing a shot in the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks on Saturday, Nov. 18, 2017, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Giannis Antetokounmpo AP IMAGES

Στις 6 Δεκεμβρίου του 1994 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε το πρώτο φως αυτού του κόσμου σε μία φτωχογειτονιά της Αθήνας, με τους γονείς του να έρχονται στη χώρα μας μόλις τρία χρόνια νωρίτερα από την Νιγηρία.

Ο Γιάννης αγάπησε το μπάσκετ από μικρή ηλικία και έκανε τα πρώτα του βήματα στα Σεπόλια, όπου μεγάλωσε, για να αγωνιστεί αργότερα στον Φιλαθλητικό. Εκεί τα... μάτια του NBA έπεσαν πάνω του και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία.

Σήμερα ο Γιάννης κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και στην Αμερική, αποτελώντας την καλύτερη... διαφήμιση για τη χώρα μας, καταφέροντας να γεμίζουν τα στάδια στις ΗΠΑ από ομογενείς!

Φυσικά στα γενέθλια του έσπευσαν να του ευχηθούν πολλοί διάσημοι (και όχι μόνο) με τους Μπακς να μην αποτελούν έκπληξη. Μάλιστα, με αφορμή τα 23α γενέθλια του Γιάννη έκαναν και μία... προσφορά.

Με 23 δολάρια, οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να παρακολουθήσουν 2 παιχνίδια των "ελαφιών"! Δυο σε... ένα δηλαδή.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK