Οι παίκτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους

Η πρωινή μάζωξη των διεθνών στο ξενοδοχείο και η υπόσχεση για μάχη μέχρις εσχάτων απέναντι στην Πολωνία προκειμένου να διασώσουν, πρώτα και κύρια, τη χαμένη αξιοπρέπειά τους.

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα της Τρίτης από τη Φινλανδία δεν κατέδειξε μόνο την αγωνιστική "γύμνια" της Εθνικής, αλλά έφερε στην επιφάνεια και εσωτερικά ζητήματα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αν και εκ των υστέρων μετάνιωσε για όσα δημοσίως είπε, είχε ήδη υποστηρίξει ότι στην Εθνική ομάδα πρέπει να παίζουν μόνο όσοι το θέλουν, προτού ο Ιωάννης Παπαπέτρου αντιδράσει, επίσης on camera, και καυτηριάσει τις δηλώσεις του συμπαίκτη του.

Μην ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί η εν τη ρύμη του λόγου, όπως δικαιολογήθηκε, ατάκα του Κώστα Μίσσα "θα πούμε πολλά πράγματα" μετά το Ευρωμπάσκετ.

Όλα αυτά συνδυαστικά με τις άσχημες εμφανίσεις και τ' αρνητικά αποτελέσματα έκαναν τους διεθνείς ν' αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πώς; Όπως μετέφερε ο Γιώργος Συρίγος στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" του Ραδιοφώνου 24/7, υπήρξε πρωτοβουλία για συνάντηση των παικτών, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης κάθισαν όλοι μαζί και μίλησαν για την υπάρχουσα κατάσταση με στόχο να γυρίσουν το διακόπτη και ν' ανατρέψουν το κλίμα στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο. Υπήρξαν αμοιβαίες εξηγήσεις για ό,τι έχει συμβεί τώρα και δεσμεύτηκαν, έστω και την ύστατη ώρα, να δώσουν απαντήσεις. Στους ίδιους τους εαυτούς πρώτα π' όλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK