Οκλαδόν

Οκλαδόν

Μετά την άκαρπη σύσκεψη υπό τον Κάρολο Παπούλια ο Αντώνης Σαμαράς αναρωτήθηκε πού το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα λογικά θα αναρωτιέται πού το πάει ο Ολυμπιακός.

Την είχε ανάγκη εδώ που τα λέμε η Ελλάδα αυτή τη χρυσή σελίδα, διότι τελευταία σε χρυσή είχαμε μόνο την αυγή.

Καθισμένοι στο πάτωμα σε στάση οκλαδόν υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι τον Μιχαλολιάκο στο Προεδρικό Μέγαρο. Άντε μετά να σηκωθούν όρθιοι.

Η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα θα γίνει χωρίς τον Τσίπρα. Πρότεινε να τον αντικαταστήσει ο Σπανούλης.

Αφού ο Ίβκοβιτς κατάφερε να μετατρέψει ένα συνονθύλευμα σε τόσο συμπαγές και ομοιογενές σύνολο, μπορεί τα πάντα. Ίσως πρέπει να το δοκιμάσει και με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπαδοί του ΠΑΟ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού που έφταναν στο γήπεδο και τους έκλεψαν εισιτήρια του τελικού. Τόση ήταν η λαχτάρα τους να δουν τον Σπανούλη να το σηκώνει.

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού είναι η πολλοστή απόδειξη ότι οι Έλληνες μαζί μπορούμε. Μαζί με Σκοπιανούς, Αμερικανούς, Σέρβους.

Αξίζουν επιπλέον εύσημα στους παίκτες του Ολυμπιακού διότι δεν κατέθεσαν ούτε στιγμή τα όπλα. Ενώ αν ήταν διερευνητική εντολή.

Για Μιχαλολιάκος, η επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν κάτι παραπάνω από κυριλέ. Κιριλένκο.

Η Αλέκα Παπαρήγα αποκάλυψε ότι το ΚΚΕ θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή σχέδιο νόμου για την κατάργηση του μνημονίου. Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή Κανέλλη.

Να 'σαι ΤΣΣΚΑ, να προηγείσαι 19 πόντους και να χάνεις στο τέλος από τον Ολυμπιακό; Αλλάζεις κόμμα.

Ο Π. Αγγελόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι χωρίς τον Ίβκοβιτς ο Ολυμπιακός δεν θα είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Δεν έχει άδικο - απλώς όφειλε μια καλή κουβέντα και για τον Καζλάουσκας.

Η αλήθεια είναι ότι με το ευρωπαϊκό που πήρε ο Ολυμπιακός ξανάγραψε την ιστορία. Τέτοιο συνωστισμό Ελλήνων στην Τουρκία είχαμε να δούμε από τη μικρασιατική καταστροφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK