Ολα τα παρασκήνια από την Τρίπολη: Ο "κιτρινόμαυρος" δήμιος και ο μαινόμενος δήμιος!

Ο... ΑΕΚτζής ποδοσφαιριστής του Αστέρα που "κάρφωσε" τον ΠΑΟΚ. Η... απειλητική ατάκα στα αγγλικά του εξαγριωμένου Μίχελ σε Σιδηρόπουλο. Ο υψηλής έντασης διάλογος Μάτος – Βαρέλα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Και πως ... έδειξε 7' καθυστέρηση ο Στυλιαράς. Τα καλύτερα... σκηνικά του γκραγκινιολικού αγώνα της Τρίπολης.

Ολα τα παρασκήνια από την Τρίπολη: Ο "κιτρινόμαυρος" δήμιος και ο μαινόμενος δήμιος!
mixel kiriakopoulos sidiropoulos konstantinidis EUROKINISSI

Η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ έγραψε... ιστορία για το γκραν γκινιόλ φινάλε του. Εμείς αναζητήσαμε στη... Τρίπολη τα διάφορα "σκηνικά" που έγιναν, τα οποία ήταν πάρα πολλά κι απίθανα.

Έχουμε και λέμε:

1.Ελάχιστοι γνωρίζουν πως ο Γιώργος Κυριακόπουλος, που σκόραρε το 1-0 και έβγαλε την ασίστ στο 2-1, πανηγύρισε διπλά. Για τον Αστέρα αλλά και για την... ΑΕΚ! Τι δουλειά έχει ο νεαρός Πατρινός μεσοαμυντικός με την Ένωση; Μικρός ήταν οπαδός της και μάλιστα... δηλωμένος. Λογικό είναι να θέλει να την δει πρωταθλήτρια σε βάρος του ΠΑΟΚ.

2.Ο Λούμπος Μίχελ,παρότι ήταν δηλωμένος στο φ.α. αρχικά βρέθηκε στην εξέδρα και μετά κατέβηκε στο πάγκο. Μάλιστα οι δυο... κλασικές αμερικάνικες βρισιές του βρήκαν πολλούς αποδέκτες αλλά αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το... πέσιμο του στον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Προφανώς γιατί "τόλμησε" να δεχτεί την υπόδειξη του βοηθού του και να ακυρώσει ως οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα! Μάλιστα σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες ο παράγοντας του ΠΑΟΚ, με απειλητικό ύφος είπε στον Σιδηρόπουλο στα αγγλικά: " Εσύ... τελείωσες"!!!

3.Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και στο... δρόμο προς τα αποδυτήρια υπήρξε υψηλής έντασης διάλογος μεταξύ Μάτος και Βαρέλα! Αν μάλιστα κρίνουμε από αυτά που έφταναν στα αυτιά των γηπεδούχων συνέχισαν και όταν έκλεισαν οι πόρτες των αποδυτηρίων του "δικεφάλου" ενώ κρίνοντας από τις φωνές πρέπει να μπήκαν στην μέση κι άλλοι...

4.Στα τελευταία λεπτά όλος ο πάγκος του ΠΑΟΚ ήταν όρθιος και φώναζαν αλλά όπως... κατήγγειλαν οι γηπεδούχοι όταν σηκωνόντουσαν ένας, δύο από αυτούς ο Στυλιαράς (τέταρτος) πήγαινε και τους έλεγε να καθίσουν κάτω.

Επίσης, στον πάγκο του Αστέρα έλεγαν πως άκουσαν τον Παντελή Κωνσταντινίδη να φωνάζει στο Στυλιαρά πως οι καθυστερήσεις ήταν 7 λεπτά, όσα δηλαδή και έδειξε!!

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK