Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω

Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω

"Ωραία περνάμε, αλλά να'χαμε μία φέτα καρπουζάκι..."

"Καρπούζια με το μαχαίρι!!!"

"Δεν είναι δυνατόν;;; Καρπούζια!!!!"

"Πάω να τον προλάβω. Φάνη θες να σου πάρω κι εσένα ένα;"



Επειδή χρωστάω μία απάντηση για τα όσα έγραψα προ ημερών για την απαράδεκτη (προσωπική άποψη) στάση των φιλάθλων στη «περιβόητη» κούρσα των 200 μέτρων, θα ήθελα να επισημάνω λίγα και καλά πράγματα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ή να εκφράζει τη γνώμη του. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν έχουμε το δικαίωμα, δεν είναι σωστό, να τα κάνουμε. Δεν απαγορεύει κανείς να εκφράσεις τη γνώμη σου ή την αγάπη σου για τον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου. Δεν σου απαγορεύει κανείς να πεις τη γνώμη σου για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν σου απαγορεύει κανείς να ζητήσεις συγνώμη στους δύο αθλητές για τα όσα πίστεψες πως έκαναν και τελικά δεν έκαναν (σύμφωνα με τη δική σου γνώμη). Δεν επιτρέπεται όμως να αποδοκιμάζεις αθλητές (εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά σου για έναν λαό) και μάλιστα κατά την περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους είσαι οικοδεσπότης. Δεν μπορεί δηλαδή να πιστεύεις πως για τα όσα έγιναν με τους Κεντέρη και Θάνου φταίνε οι Αμερικάνοι, φταίει το σύστημα, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Όπως επίσης δεν επιτρέπεται να αποδοκιμάζεις (με ποδοσφαιρικό τρόπο) έναν αθλητή που κέρδισε έναν Ελληνα. Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία…

Πολλοί μου έστειλαν email τονίζοντας πως η WADA κυνήγησε περισσότερο τους Ελληνες αθλητές την ώρα που οι Αμερικάνοι έκαναν διακοπές στη Κρήτη και κρύβονταν από τη ΔΟΕ. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως δύο αθλητές που αγαπήσαμε, χειροκροτήσαμε και θαυμάσαμε, μας έκαναν ρεζίλι λίγες ώρες πριν την Εναρξη των Αγώνων. Και αυτό που με ενδιαφέρει και με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι πως οι ίδιοι οι αθλητές ρίχνουν τώρα ευθύνες στον Χρήστο Τζέκο, τον οποίο προ μηνών τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα, τον άκουγαν σαν Θεό, του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη. Δεν είμαι κατά του ντόπινγκ. Δεν με απασχολεί αν ένας αθλητής κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και μετά από κάποια χρόνια «πληρώσει» το τίμημα. Δικό του θέμα είναι αυτό. Με απασχολεί όμως να είσαι «καραγκιόζης» και να προσπαθείς να αποδείξεις πως το μαύρο είναι άσπρο.

Μπορεί να πείραξε πολλούς αυτό που έγραψα προ ημερών. Αυτή είναι, όμως, η «μαύρη αλήθεια» για μένα. Αυτό πιστεύω εγώ και δεν αναγκάζω κανένα να ακολουθήσει τις δικές μου απόψεις. Οποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει να αγαπάει και να στηρίζει τους δύο αθλητές. Δικαίωμά του είναι. Όπως δικαίωμά μου είναι να μην τρέφω πλέον κανένα σεβασμό για τον Κεντέρη και την Θάνου. Για τον Τζέκο; Θα σταθώ σε μία φράση του Μιχάλη Κασάπη σε συνέντευξή του σε πολιτική εφημερίδα: «Κανονικά πρέπει να του δώσουν να καταπιεί με το ζόρι όλα τα χάπια, όλα αυτά τα σκευάσματα που έδινε σε αθλητές όλα αυτά τα χρόνια…»



Με την υπογραφή...

Πως πείθεις μια ξανθιά να σε παντρευτεί;
Της λες πως σε άφησε έγκυο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK